Taylor Swift og Calvin Harris' hete flørt

- Alle tror dette kan bli noe seriøst.

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Taylor Swift (25) har en fantastisk karriere, men kjærlighetslivet har hun ikke vært så heldig med.

I løpet av de siste årene har hun hatt forhold til kjendiser som Jake Gyllenhaal, John Mayer, Joe Jonas og Harry Styles, men ingenting har blitt langvarig.

Selv har Swift uttalt at tanken på dating nesten gir henne panikkanfall, men nå kan det se ut som om hun endelig har klart å få kontroll på disse følelesene.

Popprinsessen skal nemlig ha et svært godt øye til den skotske og nysingle DJ'en Calvin Harris (31).

EKS: Taylor Swift var tidligere kjæreste med den britiske kjekkasen Harry Styles. Foto: ALL OVER PRESS
EKS: Taylor Swift var tidligere kjæreste med den britiske kjekkasen Harry Styles. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Etter at paret møtte hverandre under Brit Awards sist måned har de fortsatt å holde kontakten, og nå tror vennene at det er i ferd med å oppstå hete følelser mellom duoen.

- Taylor og Calvin liker hverandre enormt godt. Det er fremdeles tidlig, men det er en kjemi der som er umulig å overse. De har tekstet hverandre så og si hver eneste dag, sier en kilde til Grazia magasin, ifølge Contactmusic.com.

Felles interesser

Sist uke besøkte også sangfuglen Las Vegas, hvor Calvin har en villa, og siden da har de vært mer eller mindre uatskillelige, skriver nettstedet.

- De hadde det veldig gøy sammen i Las Vegas og Taylor satte spesielt pris på at de hang sammen etter showet hans. Hun har fortalt venner at hun ikke klarer å få ham ut av tankene sine. Alle tror dette kan bli noe seriøst.

Harris, som tidligere var i et høyprofilert forhold med Rita Ora (24), dumpet nylig kjæresten Aarika Wolf, og skal ha blitt intordusert til Swift via deres felles venner Ellie Goulding og jentebandet Haim.

- De har veldig mye til felles, og Taylors venner støtter valget - noe som er et pluss. Alle vet at hun har en svakhet for britiske menn. At Calvin i tillegg har gode manerer og er kreativ er også et bonus, sier kilden.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: I litt over ett år var Calvin Harris kjæreste med den britiske artisten og skuespilleren Rita Ora. Foto: Stella Pictures
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: I litt over ett år var Calvin Harris kjæreste med den britiske artisten og skuespilleren Rita Ora. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Jan Thomas åpner seg om bruddet