Taylor Swift og Calvin Harris delte hete feriebilder

Superparet nyter kjærligheten i eksotiske omgivelser ett år etter at de ble kjærester.

STORMFORELSKET: Litt over et år har gått siden Taylor Swift og Calvin Harris offisielt begynte å date. Denne uken er de to i varme strøk for å feire kjærligheten sammen.  Foto: Splash News/ Skjermdump fra Instagram
STORMFORELSKET: Litt over et år har gått siden Taylor Swift og Calvin Harris offisielt begynte å date. Denne uken er de to i varme strøk for å feire kjærligheten sammen. Foto: Splash News/ Skjermdump fra Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden feiret popstjernen Taylor Swift (26) og DJ Calvin Harris (32) ett år som kjærester, noe som selvsagt ble dokumentert på sosiale medier.

I kjølvannet av ettårsdagen har paret valgt å ta seg en eksotisk ferie, utvilsomt for å nyte hverandres selskap i en ellers hektisk hverdag som superstjerner.

Ifølge People er ikke kjendisparet for beskjedne til å dele de varme følelsene de har for hverandre med fansen, og nettstedet mener at duoens Instagram-bilder fra ferien er «for søte til å beskrives med ord».

Ute i offentligheten holder turtelduene en relativt lav profil, men på sosiale medier er det andre regler som gjelder for et av verdens rikeste par. Også da de to feiret 4. juli sammen i fjor, fikk romantikken utløp på Instagram.

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

That time when we finally took a vacation. @calvinharris

En video publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Nedenfor kan du se de private bildene Taylor Swift og Calvin Harris har delt fra kjærlighetsferien sin!

Deler bikinibilder av kjæresten

Akkurat hvor stjerneparet har lagt ferien er i skrivende stund ikke kjent. Det som derimot er sikkert er at ferien inkluderer langstrakte, folketomme strender, azurblått hav, palmer, bading og vannscootere.

I tillegg til å posere sammen i strandkanten, har det forelskede paret skrevet initialene sine i sanden - nesten som vaskeekte tenåringer. På bildet står det «T.S. + A.W.», ettersom Adam Wiles er det virkelige navnet til stjerne-DJen.

Taylor Swift + Adam Wiles

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Saken fortsetter nedenfor.

 

Ekskjæresten til Rita Ora (25) er utvilsomt stolt av sin langbeinte kjæreste, og 32-åringen har lagt ut flere flotte bikinibilder av Taylor Swift.

Saken fortsetter nedenfor.

Vellykket forhold

Tidligere har den Grammy-vinnende artisten hatt uflaks i kjærlighetslivet, og hun har havarerte forhold med blant andre Joe Jonas (26), Harry Styles (22) og Jake Gyllenhaal (35) bak seg.

Forholdet med skotten Calvin Harris ser derimot til å være av det svært solide slaget. Da Swift opptrådte i Glasgow i Skottland i fjor sommer, erklærte hun indirekte sin kjærlighet til typen fra scenen.

- Se på alle disse fantastiske skotske menneskene som er i dette rommet akkurat nå!  Jeg elsker skotske folk - personlig, uttalte Taylor Swift den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Mens forholdet var temmelig ferskt, snakket også Calvin Harris om romansen under et intervju i britisk radio. Da skrøt han uhemmet av sin seks år yngre kjæreste:

- Det går absolutt helt fantastisk mellom oss. Hun har så mange talenter at det virkelig er helt latterlig. Hun er generelt sett en fantastisk kokk og et utrolig menneske, uttalte han forelsket.

Da kjæresteparet gjestet Billboard Music Awards i mai 2015, klarte de to heller ikke å skjule følelsene de har for hverandre. Se videoen av dem fra prisutdelingen nedenfor:

LES OGSÅ: Åpner seg om skilsmissen for første gang