Taylor Swift ignorerte eksen på VMA

Det ble ingen lykkelig gjenforening for Taylor Swift og Harry Styles. Se video!

ISFRONT: Taylor sa ikke en gang «Hei» til sin tidligere kjæreste Harry Styles under MTV VMAs. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press
ISFRONT: Taylor sa ikke en gang «Hei» til sin tidligere kjæreste Harry Styles under MTV VMAs. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Det overrasket en hel kjendiselskende verden da «One Direction»-kjekkasen Harry Styles (18) og artisten Taylor Swift (23) fant tonen i på slutten av fjoråret. Men på starten av de nye året var forholdet historie. 

I helgen var begge to på plass da MTV Video Music Awards ble delt ut i New York.

Men det ble ingen følelsesladet gjenforening. Taylor valgte å overse sin tidligere flamme, og forlot MTV-festen uten så mye som et «Hei» til Harry.

«One Direction» gikk seirende ut av kategorien «Best Song of the Summer» med låten «Best Song Ever», mens Taylor Swift tok med seg en månemann hjem for musikkvideoen til låten «I Knew You Were Trouble». 

Swift har ikke hatt mye hell i kjærlighet. Forholdene til John Mayer (34), Jake Gyllenhaal (31), Joe Jonas (23), Taylor Lautner (20), og Conor Kennedy (18) har alle gått i vasken etter kort tid, og den dyktige sangeren har flere ganger gitt uttrykk for kjærlighetssorgen i tekstene sine. 

Harry Styles har tidligere uttalt at han angrer på forholdet sitt til den amerikanske popstjernen.

Og forholdet ble neppe bedre av at Taylor så ut til å si «Shut the f*** up!», da One Direction skulle dele ut en pris på scenen...

Se video av hendelsen:  

 

LES OGSÅ:   Google er hennes største frykt 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer