NYTT STJERNEPAR: Taylor Swift har funnet tonen med den britiske skuespilleren Tom Hiddleston.  Foto: NTB scanpix
NYTT STJERNEPAR: Taylor Swift har funnet tonen med den britiske skuespilleren Tom Hiddleston. Foto: NTB scanpixVis mer

Taylor Swift avslørt med ny flamme

Kun to uker etter bruddet med Calvin Harris, ble popstjernen avbildet i het omfavnelse med skuespiller Tom Hiddleston.

SEOGHØR.NO: I starten av juni ble bruddet mellom den skotske DJ-en Calvin Harris (32) og popyndlingen Taylor Swift (26) kjent, etter et 15 måneder langt forhold.

Kort tid etter bekreftet Harris bruddet i en Twitter-melding, der han også hevdet at det ikke er noe vondt blod mellom dem.

Det spørs imidlertid om han mener det samme i dag, for Taylor Swift - som er kjent for sin raske utskiftning av menn - har nemlig allerede funnet en ny flamme. 

Nettstedet The Sun har publisert bilder av sangeren i het omfavnelse med den britiske skuespilleren Tom Hiddleston (35) på stranden nær Swifts luksushjem på Rhode Island.

Bildene viser at den ferske duoen kysser, holder hender og tar «selfies» i romantiske omgivelser.

- De var helt oppslukt av hverandre. De klemte og kysset og brydde seg lite om at kanskje 20 mennesker spaserte forbi og så dem, sier et øyenvitne til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FILMSTJERNE: Tom Hiddleston har blant annet spilt i «The Avengers». Her med kollegaene Chris Hemsworth, Scarlett Johanson og Mark Ruffalo i Roma i 2012. Foto: Afp
FILMSTJERNE: Tom Hiddleston har blant annet spilt i «The Avengers». Her med kollegaene Chris Hemsworth, Scarlett Johanson og Mark Ruffalo i Roma i 2012. Foto: Afp Vis mer

Møttes på kjendisfest i mai

Taylor og Tom, som blant annet er kjent fra filmen «The Avengers», skal ha fått en helt spesiell kontakt da de møtte hverandre på Met-gallaen i New York i starten av mai.

Under gallaen ble det ferske paret filmet mens de danset sammen til Beyoncés hitlåt «Crazy In Love». 

Etter det spesielle møtet beskrev Tom popidolet som «veldig sjarmerende» og at han synes «hun er fantastisk», ifølge The Sun. 

Saken fortsetter nedenfor.

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

En video publisert av Carlos Souza (@carlossouza1311)

- Calvin er rasende

Kun én måned etter Met-gallaen, ble det altså kjent at Swift hadde brutt med den skotske DJ-en Calvin Harris.

Nettstedets kilde hevder imidlertid at det ikke var en tredje person involvert i det overraskende bruddet, men Harris skal uansett vært rasende over at eksen har gått så fort videre.

Nettstedet Time.com skriver også at det tidligere superparet allerede har slettet alle bilder og kjærlighetserklæringer fra forholdet i sosiale medier.

32-åringen skal også ha sluttet å følge Taylor på Twitter, i tillegg til at han skal ha blokkert flere av hennes største fans på nettsamfunnet. 

Saken fortsetter under bildet.

SJOKKBRUDD: Taylor Swift og Calvin Harris møttes i februar i fjor og fant tonen fort. I starten av juni ble det imidlertid kjent at paret hadde gått hver til sitt.  Foto: Splash News
SJOKKBRUDD: Taylor Swift og Calvin Harris møttes i februar i fjor og fant tonen fort. I starten av juni ble det imidlertid kjent at paret hadde gått hver til sitt. Foto: Splash News Vis mer

Tom Hiddleston ble i 2012 kåret til verdens hotteste skuespiller av magasinet Total Film, og inntil nylig ble han koblet med Olsen-tvilling-lillesøsteren Elizabeth Olsen (27).

Taylor på sin side har hatt en rekke profilerte kjærlighetsforhold, som har involvert blant andre Jake Gyllenhaal (35), John Mayer (38), Joe Jonas (26) og Harry Styles (22).  

LES OGSÅ: - Jeg har dratt hjem med jenter fra byen