I SKYENE: Taylor Swift og Calvin Harris prøver å holde en lav profil når de er ute sammen, men på Twitter og Instagram deler de ofte bilder av hverandre. Foto: Splash News
I SKYENE: Taylor Swift og Calvin Harris prøver å holde en lav profil når de er ute sammen, men på Twitter og Instagram deler de ofte bilder av hverandre. Foto: Splash NewsVis mer

Taylor Swift: - Jeg er i et magisk forhold

Etter å ha fått mye tyn for sine kortvarige forhold og mange dater, stråler popstjernen endelig av lykke.

SEOGHØR.NO: I mange år hadde Taylor Swift (26) et trøblete kjærlighetsliv. Hun var inn og ut av ulike forhold til kjendismenn som Harry Styles (22), John Mayer (38), Jake Gyllenhaal (35), Joe Jonas (26) og Taylor Lautner (24), og mange av bruddene ble det sanger om i etterkant.

Det siste året har sangfuglen derimot vært lykkeligere enn på lenge, og det takker hun kjæresten Calvin Harris (32) for.

Da duoen nylig feiret ett år som par, overrasket Harris henne med en kjærlighetsgave av et gullbelagt hjertesmykke hvor datoen 6. mars var inngravert.

En uke senere fortsatte de feiringen med en romantisk ferietur til eksotiske strøk, og herfra delte de en rekke søte bilder med fansen på sosiale medier.

Nå åpner «Bad Blood»-stjernen seg om sine sterke følelser for den seks år eldre stjerne-DJ'en.

- Akkurat nå er jeg er i et magisk forhold. Og jeg ønsker selvfølgelig at det skal være vårt og ikke høyprofilert. Dette er den ene tingen som er min i mitt personlige liv, sier hun til Vogue, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

ROMANTISK: Dette er bare et av mange bilder paret delte med fansen på sosiale medier mens de ferierte i naturskjønne omgivelser sist måned. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISK: Dette er bare et av mange bilder paret delte med fansen på sosiale medier mens de ferierte i naturskjønne omgivelser sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Taylor forteller videre at hun synes det var vanskelig å få kjærlighetslivet sitt brettet ut i media.

- Jeg gikk på et normalt antall dater tidlig i 20-årene, men ble fullstendig slaktet for det. Jeg datet ikke på to og et halvt år etter det. Er det riktig at jeg følte jeg måtte gjøre det slik? Nei.

Tidligere denne måneden skrøt også Swift av den populære DJ'en.

- For første gang har jeg den mest fantastiske personen å komme hjem til når publikum har forlatt salen og blitz-lampene slukkes. Så det vil jeg gjerne takke Adam for, sa hun under iHeartRadio Music Awards, og refererte til Calvin Harris egentlige navn, Adam Richard Wiles.

Saken fortsetter under bildet.

VISER FØLELSER: Her får Taylor Swift en god klem av Calvin Harris etter hun har stått på scenen under iHeartRadio Music Awards i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
VISER FØLELSER: Her får Taylor Swift en god klem av Calvin Harris etter hun har stått på scenen under iHeartRadio Music Awards i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stolt av kjæresten

I fjor ble turteduene kåret til «verdens rikeste kjendispar», og i sommer åpnet Harris seg om forholdet med Swift for første gang.

- Det går absolutt helt fantastisk mellom oss. Det er interessant for det er selvfølgelig ulike ting som blir skrevet om forholdet vårt hver eneste dag, og selv om vi ikke viser oss offentlig på en stund, dikter noen opp et eller annet.

- Men det kunne vært mye verre, og fremdeles ville jeg vært ekstremt lykkelig med henne, avslørte han da han gjestet en engelsk radiokanal i sommer, ifølge UsWeekly.com.

FORELSKET: I fjor sommer postet turtelduene dette søte bildet på Instagram. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: I fjor sommer postet turtelduene dette søte bildet på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kelly Clarkson ble mamma igjen