Taylor stjal showet hos Victoria's Secret

Se alle bildene fra den spektakulære undertøysvisningen!

GLITRET: Taylor Swift slo seg løs med undertøysmodellene i Victoria's Secret-moteshowet i New York onsdag. Men selv beholdt hun klærne på. Foto: UPI
GLITRET: Taylor Swift slo seg løs med undertøysmodellene i Victoria's Secret-moteshowet i New York onsdag. Men selv beholdt hun klærne på. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Motevisningene til undertøysmerket Victoria's Secret er blitt like kjent for å tiltrekke seg verdens største popstjerner, som supermodeller på catwalken i minimale antrekk.

Onsdag var Taylor Swift det store trekkplasteret på scenen, og «I Knew You Were Trouble»-sangeren skuffet ikke de fremmøtte.

Mens modeller som Adriana Lima, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes og Alessandra Ambrosio viste frem undertøysmerkets siste kreasjoner, sang Taylor på scenen i flere fargesprakende antrekk.

Se bilder fra Victoria's Secrets undertøysshow her:


Det mest oppsiktsvekkende var en spesialdesignet kjole i fargene til det britiske flagget.

Kjolen var laget for å passe til den delen av visningen som hadde fått tittelen «British Invasion». De andre delene hadde fått titlene «Snow Angels», «Shipwrecked», «Parisian Nights», Pink Network«, og Birds of Paradise».

Byttet kjole

Senere skiftet Taylor blant annet til en glitrende sølvkjole, og ble møtt med stormende applaus fra publikum.

Popstjernen la heller ikke skjul på at hun storkoste seg på undertøysfesten, selv om hun var en av de mest påkledde på scenen under showet.

«De beste tingene skjer alltid på den 13.» skrev hun på sin Twitter-side onsdag, og la ut et bilde av seg med modellene Erin Heatherton, Lily Aldridge og Cara Delevingne.
 

 

 

Tidligere har blant annet Justin Bieber og Maroon 5- vokalisten Adam Levine sunget under Victoria's Secret-showene.

LES OGSÅ: Se hva som skjedde bak forhenget!

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer