Emmy-utdelingen 2019:

«Taylor» skapte Emmy-forvirring

Prøvde å unngå all form for oppmerksomhet.

FORVIRRING: «Taylor Swift» (29) skapte full forvirring i natt, da en rekke fans trodde hun dukket opp under Emmy-utdelingen. Foto: NTB Scanpix
FORVIRRING: «Taylor Swift» (29) skapte full forvirring i natt, da en rekke fans trodde hun dukket opp under Emmy-utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag var det duket for en av årets store kjendisbegivenheter, da den årlige Emmy-utdelingen gikk av stabelen i Los Angeles. Utdelingen anses å være tv-bransjens Oscar, og ble holdt i Microsoft Theater.

Utdelingen samlet i kjent stil noen av de største navnene i Hollywood, og årets røde løper av spekket til randen av glitter og stas. Det var riktignok ikke alle som lot seg fotografere på den røde løperen i forkant av showet.

Superstjernen Taylor Swift (29) skal nemlig tilsynelatende ha blitt observert på rød løper, men til forskjell fra sine venner i bransjen, prøvde hun å unngå all form for oppmerksomhet.

Holdt seg i bakgrunnen

Ifølge blant andre amerikanske Fox News skal flere observante seere ha lagt merke til popstjernen under E!s livesending fra rød løper - eller i det minste noen som ser fryktelig lik ut.

Tross heftige spekulasjoner kunne Elle få timer senere derimot avkrefte at det var 29-åringen som ble observert, og flere av reporterne som var til stede kunne meddele at det kun var snakk om en dobbeltgjenger.

En rekke fans reagerte imidlertid med hysteri og gledeshyl. 29-åringen satte nok en gang fyr på sosiale medier, og flere var desperate etter å finne ut om det virkelig var henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer