Emmy-utdelingen 2019:

«Taylor» skapte Emmy-forvirring

Prøvde å unngå all form for oppmerksomhet.

FORVIRRING: «Taylor Swift» (29) skapte full forvirring i natt, da en rekke fans trodde hun dukket opp under Emmy-utdelingen. Foto: NTB Scanpix
FORVIRRING: «Taylor Swift» (29) skapte full forvirring i natt, da en rekke fans trodde hun dukket opp under Emmy-utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Natt til mandag var det duket for en av årets store kjendisbegivenheter, da den årlige Emmy-utdelingen gikk av stabelen i Los Angeles. Utdelingen anses å være tv-bransjens Oscar, og ble holdt i Microsoft Theater.

Utdelingen samlet i kjent stil noen av de største navnene i Hollywood, og årets røde løper av spekket til randen av glitter og stas. Det var riktignok ikke alle som lot seg fotografere på den røde løperen i forkant av showet.

Superstjernen Taylor Swift (29) skal nemlig tilsynelatende ha blitt observert på rød løper, men til forskjell fra sine venner i bransjen, prøvde hun å unngå all form for oppmerksomhet.

EMMY: I natt, norsk tid, gikk årets Emmy Awards av stabelen. Etter at skuespillerne hadde gått på den røde løperen, er det spesielt én person alle snakker om. Reporter: Thea Hope. Video: Thea Hope/NTB Scanpix/Rød Løper Vis mer

Holdt seg i bakgrunnen

Ifølge blant andre amerikanske Fox News skal flere observante seere ha lagt merke til popstjernen under E!s livesending fra rød løper - eller i det minste noen som ser fryktelig lik ut.

Tross heftige spekulasjoner kunne Elle få timer senere derimot avkrefte at det var 29-åringen som ble observert, og flere av reporterne som var til stede kunne meddele at det kun var snakk om en dobbeltgjenger.

En rekke fans reagerte imidlertid med hysteri og gledeshyl. 29-åringen satte nok en gang fyr på sosiale medier, og flere var desperate etter å finne ut om det virkelig var henne.

- Jeg sverger at jeg nettopp så Taylor Swift gå forbi i bakgrunnen på Emmys rød løper-sending?, skrev en bruker på Twitter.

- Kan noen vennligst fortelle meg om Taylor Swift er på Emmys? Jeg trenger å vite om det er verdt å se på i kveld, skrev en annen.

Også ryktene om at Taylor skulle stå for en av nattens sangopptredener begynte raskt å svirre, da en fan skrev på Twitter:

- Jeg er rett utenfor lokalet på Emmy-utdelingen og jeg hørte nettopp Taylor Swift sin lydsjekk-stil.

Taylor Swift har foreløpig ikke kommentert spekulasjonene.

FØRSTE GANG: Billy Porter blir historisk når han vinner beste mannlige skuespiller under nattens Emmy-awards. Video: NTB Scanpix/Rød Løper Vis mer

Snek seg inn bakveien

Det hadde ikke kommet som noen overraskelse hvis popstjernen hadde sneket seg forbi den røde løperen denne gangen. Det er nemlig ikke første gang det har skjedd.

Under årets Golden Globe-utdeling i januar dukket hun nemlig uanmeldt opp, etter å ha sneket seg inn bakveien.

En rekke medier omtalte den gang saken som en av kveldens store overraskelser, blant andre People og Cosmopolitan.

Da tiden var inne for at prisen for årets beste originale låt skulle deles ut, dukket nemlig popartisten opp på scenen som en av prisutdelerne. I en lekker, svart kjole signert Versace, delte hun og skuespiller Idris Elba (47) ut prisen til Lady Gaga (33), som står bak hiten «Shallow» fra storfilmen «A Star Is Born».

DELTE UT PRIS: Idris Elba og Taylor Swift delte ut pris under årets Golden Globe-utdeling, etter at Taylor selv hadde sneket seg inn bakveien. Foto: NTB Scanpix
DELTE UT PRIS: Idris Elba og Taylor Swift delte ut pris under årets Golden Globe-utdeling, etter at Taylor selv hadde sneket seg inn bakveien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at prisen var delt ut, forsvant Swift igjen. Den overraskende opptredenen fikk mange til å lure på hvorfor hun ikke dukket opp på rød løper, spesielt siden hennes nye kjæreste var å se på den fargesterke matten utenfor Beverly Hilton Hotel i Los Angeles. Kilder har uttalt at Swift ble observert mens hun snek seg inn i hotellet midt under prisutdelingen.

LES OGSÅ: - Absurd Taylor Swift-teori får vann på mølla