- Taylor hjelper meg gjennom bruddet

De nysingle popstjernevenninnene finner trøst hos hverandre.

LIKE BARN LEKER BEST: Både Selena Gomez og Taylor Swift ble single i januar og begge jentene har datet kjendisgutter som er yngre enn seg selv. Foto: FAME FLYNET
LIKE BARN LEKER BEST: Både Selena Gomez og Taylor Swift ble single i januar og begge jentene har datet kjendisgutter som er yngre enn seg selv. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig ble det slutt for andre gang på kort tid mellom Selena Gomez (20) og ungpikeidolet Justin Bieber (18).

Tidligere har den mørke skjønnheten nektet å snakke om bruddet, men nå letter hun på sløret og forteller at hun har fått hjelp av sin gode venninne Taylor Swift (23) til å komme seg gjennom den tøffe tiden.

- Taylor er en av de mest inspirerende, positive og godhjertede personene jeg kjenner. Jeg tror hun har en stor del av æren for at jeg er den jeg er. De siste månedene har jeg vært gjennom mye, og det har vært rart, trist og kult, forteller Selena ifølge Contactmusic.com.

Gomez sier at hun har fått mange gode råd av Swift, og det er kanskje ikke så rart ettersom countrystjernen på kort tid har gått gjennom en rekke brudd selv. Sist med «One Direction»-kjekkasen Harry Styles (18).

- Vi har begge opplevd de samme tingene samtidig. Taylor har blitt en person jeg går til hvis jeg har problemer med familien eller kjæresten. Det er så vanskelig å stole på jenter, så jeg er heldig som har henne, sier sangfuglen.LES OGSÅ: Viste rumpa til fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer