- Taylor hadde hemmelig kjærlighetsbarn

- Ikke si noe før jeg er borte, sa Elizabeth Taylor.

DEN STORE KJÆRLIGHETEN: Richard Burton som døde i 1984 var Elizabeth Taylors store kjærlighet, men de to fikk ikke noe barn sammen,  Foto: All Over Press
DEN STORE KJÆRLIGHETEN: Richard Burton som døde i 1984 var Elizabeth Taylors store kjærlighet, men de to fikk ikke noe barn sammen, Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har gått en måned siden filmlegenden Elizabeth Taylor døde 79 år gammel. Men fortsatt dukker det opp avsløringer om hennes liv som tidligere ikke har vært kjent.

Nå hevder en nær venn av filmikonet at Taylor fikk et hemmelig kjærlighetsbarn som het Norah, som vokste opp hos en irsk familie.

Det er John Cohan som hevder dette overfor New York Post. Taylor startet som klient hos synske Cohan i 1960, og han hevder hun sa at han ikke kunne avsløre hemmeligheten før etter hennes død.

- Hun avslørte en hemmelighet som hadde forfulgt henne i mange år. At hun hadde et barn utenfor ekteskap. Studioet og moren hennes ga babyen Norah bort. Penger ble utvekslet. Barnet vokste opp i Irland, og ville ikke ha noe med Elizabeth å gjøre, siden hun var moren som ga henne opp, sier Cohan til New York Post.

Han hevder at Taylor ikke visste hvem barnefaren var, fordi hun hadde hatt et forhold til tre forskjellige menn.

- Elizabeth hadde mye skyldfølelse for dette og sa til meg: «Ikke si noe før jeg er borte».


Gjennom sitt stormfulle liv var Taylor gift sju ganger og fikk fire barn. Hun fikk sønnene Christopher (55) og Michael (57) med sin andre ektemann Michael Wilding, datteren Liza (53) med sin tredje ektemann Michael Todd, samt at hun adopterte Maria (49) fra tyskland.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Elizabeth Taylors turbulente liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer