Tause Tove trykker til

Hun ble kjent uten å si et ord, men fredag trenger Kimberly stemmen sin!

SOFAKOS: Kurt Nilsen er en av artistene Kimberly skal introdusere på Ullevaal Stadion. Foto: The Voice
SOFAKOS: Kurt Nilsen er en av artistene Kimberly skal introdusere på Ullevaal Stadion. Foto: The Voice Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fyller Ullevaal stadion!

Kimberly Larsen (26) gjorde seg første gang bemerket som tause Tove i "Hotel Cæsar". Men dagene som taus stuepike er ugjenkallelig forbi - og så til de grader! I regi av TV-kanalen "The Voice", skal Kimberly fredag stå på scenen på Ullevål stadion og lede konserten "The Voice 06".

- Det blir veldig spennende, sier Kimberly til Se og Hør Nett. Den blide VJ'en har jobbet snart et år i musikkanalen, og er veldig glad for at nettopp hun ble valgt til å lede showet.

Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes, Espen Lind og Askil Holm - kjent som "de nye gitarkameratene" - åpner showet. Deretter følger en lang rekke artister som Erik Faber, Lilyjets, Margaret Berger og Paperboys. Gutta i Madcon skal være Kimberlys sidekicks under showet, og Kimberly lover også mange overraskelser underveis.

- Vi satser på at det kommer 26 000 tilskuere - da er det relativt fullt. Men de sier på Ullevål at det skal være plass til 33 000, så jeg vil oppfordre Norges folk til å stå tett i tett. Nå får jo alle som har drømt om å få stå på gressmatten på Ullevaal muligheten!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer