Tause Tove trykker til

Hun ble kjent uten å si et ord, men fredag trenger Kimberly stemmen sin!

SOFAKOS: Kurt Nilsen er en av artistene Kimberly skal introdusere på Ullevaal Stadion. Foto: The Voice
SOFAKOS: Kurt Nilsen er en av artistene Kimberly skal introdusere på Ullevaal Stadion. Foto: The Voice Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fyller Ullevaal stadion!


Kimberly Larsen (26) gjorde seg første gang bemerket som tause Tove i "Hotel Cæsar". Men dagene som taus stuepike er ugjenkallelig forbi - og så til de grader! I regi av TV-kanalen "The Voice", skal Kimberly fredag stå på scenen på Ullevål stadion og lede konserten "The Voice 06".


- Det blir veldig spennende, sier Kimberly til Se og Hør Nett. Den blide VJ'en har jobbet snart et år i musikkanalen, og er veldig glad for at nettopp hun ble valgt til å lede showet.


Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes, Espen Lind og Askil Holm - kjent som "de nye gitarkameratene" - åpner showet. Deretter følger en lang rekke artister som Erik Faber, Lilyjets, Margaret Berger og Paperboys. Gutta i Madcon skal være Kimberlys sidekicks under showet, og Kimberly lover også mange overraskelser underveis.


- Vi satser på at det kommer 26 000 tilskuere - da er det relativt fullt. Men de sier på Ullevål at det skal være plass til 33 000, så jeg vil oppfordre Norges folk til å stå tett i tett. Nå får jo alle som har drømt om å få stå på gressmatten på Ullevaal muligheten!


"The Voice 06" er et nordisk arrangement. I Sverige tok 45 000 musikkelskere turen til konserten, i Danmark var det over 50 000. Likevel er det ikke sceneskrekk Kimberly frykter mest før fredag.


- Det viktigste for meg blir å beholde stemmen og tenke at det er artistene som skal underholde!


Konserten går av stabelen på Ullevål stadion fredag 25. august. Billettene koster 35 kroner og kan kjøpes hos Narvesen, 7 Eleven og billettluka.no.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer