Tause telefoner etter nakenstuntet

15 år etter at Harald Eia skapte seerstorm med å vise «skrukken» på NRK, var det få som reagerte på å se «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernenes kjønnsorganer på TV 2.

NAKEN GRUPPE: Det ble mange nakne komikere på scenen under «Torsdag kveld fra Nydalen»s sketsj om plakaten til den nye filmen «Mot naturen» (bildet er sladdet av Seoghør.no, red.anm). Foto: Gjengitt med tilatelse fra TV 2
NAKEN GRUPPE: Det ble mange nakne komikere på scenen under «Torsdag kveld fra Nydalen»s sketsj om plakaten til den nye filmen «Mot naturen» (bildet er sladdet av Seoghør.no, red.anm). Foto: Gjengitt med tilatelse fra TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Komikeren Harald Eia var i 1999 tidlig ute med å kle av seg i forbindelse med komiprogrammer på TV, da han «viste skrukken» i NRK-programmet «Åpen Post».

Innslaget ble et av årets mest omdiskuterte TV-øyeblikk og førte blant annet til heftig debatt på kronikkplass i de største avisene.

Fem nakne mennesker på scenen

Men da «Torsdag kveld fra Nydalen»-komikerne John Brungot, Else Kåss Furuseth og tre statister torsdag overrasket seerne med å dukke opp med nakne underliv foran TV-kameraene, var det praktisk talt ingen som lot seg provosere.

- TV 2 har ikke mottatt mye klager i forbindelse med denne sketsjen. Nå er det jo ikke første gang komikere i Torsdag kveld fra Nydalen har kledd av seg,  så seerne lar seg nok ikke sjokkere like lett som før, sier kommunikasjonsrådgiver Unn Grethe Berge i TV 2 til Seoghør.no.

Spøkte med ny film

Anledningen var en sketsj som harselerte over plakaten til filmen «Mot naturen».

Plakaten viser hovderolleinnehaver og regissør Ole Giæver utendørs kun iført klær på overkroppen .

John Brungot og Else Kåss Furuseth har begge vist seg uten klær i «Torsdag kveld fra Nydalen» tidligere, men dette er første gangen komikerne har samlet så mange nakne mennesker på scenen samtidig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.