Tause om forholdet - men bildene sier alt

Lykken smiler igjen til Spice Girls-stjernen Melanie Chisholm.

KJÆRESTER?: Artistene Matt Cardle og Melanie Chisholm ønsker ikke bekrefte om de er kjærester eller ikke - men at de to har en unik kjemi - det er det ingen tvil om.  Foto: REX/Dan Wooller/All Over Press
KJÆRESTER?: Artistene Matt Cardle og Melanie Chisholm ønsker ikke bekrefte om de er kjærester eller ikke - men at de to har en unik kjemi - det er det ingen tvil om. Foto: REX/Dan Wooller/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor dumpet Melanie Chisholm (39) Thomas Starr (46)- kjæresten og faren til datteren Scarlet (3) - etter 10 år.

Men nå ser det ut til at det tidligere Spice Girls-medlemmet - kjent som Sporty-Spice Mel C - har funnet lykken med duettpartneren Matt Cardle (30).

De to har i alle fall stadig oftere blitt observert hånd i hånd, men hverken Melanie eller Matt har foreløpig ønsket å kommentere forholdet:

- Vi vil hverken bekrefte eller avkrefte om vi er kjærester - det er morsommere på den måten, har Matt tidligere uttalt til New Magazine, ifølge DailyMail.

De to artistene spilte mot hverandre i musikkvideoen til låten «Loving You», hvor de spiller et meget forelsket par, i tillegg til at de holder konserter sammen. Senest i Polen. Se videoen nederst i saken!

Selv om paret foreløpig ikke har bekreftet noe, har de to allikevel lettet litt på sløret når det kommer til deres - profesjonelle - forhold:

- Det ble gjort som en del av musikkvideoen, men misforstå meg rett: Mel er superheit. Det var veldig gøy, og vi hadde det veldig morsomt på innspillingen. Jeg føler mye kjærlighet og respekt overfor henne, og vi er veldig, veldig nære. Det kommer vi alltid til å være. Vi har delt noe veldig kult og spesielt sammen, fortalte han, ifølge nettstedet, under et direktesendt intervju med Unreality TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer