KJÆRESTER?: Artistene Matt Cardle og Melanie Chisholm ønsker ikke bekrefte om de er kjærester eller ikke - men at de to har en unik kjemi - det er det ingen tvil om.  Foto: REX/Dan Wooller/All Over Press
KJÆRESTER?: Artistene Matt Cardle og Melanie Chisholm ønsker ikke bekrefte om de er kjærester eller ikke - men at de to har en unik kjemi - det er det ingen tvil om. Foto: REX/Dan Wooller/All Over PressVis mer

Tause om forholdet - men bildene sier alt

Lykken smiler igjen til Spice Girls-stjernen Melanie Chisholm.

SEOGHØR.NO: I fjor dumpet Melanie Chisholm (39) Thomas Starr (46)- kjæresten og faren til datteren Scarlet (3) - etter 10 år.

Men nå ser det ut til at det tidligere Spice Girls-medlemmet - kjent som Sporty-Spice Mel C - har funnet lykken med duettpartneren Matt Cardle (30).

De to har i alle fall stadig oftere blitt observert hånd i hånd, men hverken Melanie eller Matt har foreløpig ønsket å kommentere forholdet:

- Vi vil hverken bekrefte eller avkrefte om vi er kjærester - det er morsommere på den måten, har Matt tidligere uttalt til New Magazine, ifølge DailyMail.

GOD STEMNING: Matt og Mel C på scenen under en TV-innspilling i London.  Foto: REX/Ken McKay/All Over Press
GOD STEMNING: Matt og Mel C på scenen under en TV-innspilling i London. Foto: REX/Ken McKay/All Over Press Vis mer

De to artistene spilte mot hverandre i musikkvideoen til låten «Loving You», hvor de spiller et meget forelsket par, i tillegg til at de holder konserter sammen. Senest i Polen. Se videoen nederst i saken!

Selv om paret foreløpig ikke har bekreftet noe, har de to allikevel lettet litt på sløret når det kommer til deres - profesjonelle - forhold:

- Det ble gjort som en del av musikkvideoen, men misforstå meg rett: Mel er superheit. Det var veldig gøy, og vi hadde det veldig morsomt på innspillingen. Jeg føler mye kjærlighet og respekt overfor henne, og vi er veldig, veldig nære. Det kommer vi alltid til å være. Vi har delt noe veldig kult og spesielt sammen, fortalte han, ifølge nettstedet, under et direktesendt intervju med Unreality TV.

Mel C var også kryptisk under et intervju med Closer i august:

- Matt er fantastisk - og absolutt ingen dum person å ha som «på-skjermen-kjæreste», men vi er bare venner.

LES OGSÅ: - De ville sparke meg fra Spice Girls