Taus om sin «nye» kropp

Men Else Kåss Furuseth så svært sprek ut på den røde løperen.

STRÅLTE: Komiker Else Kåss Furuseth ankom «Få meg på, for faen»-premieren i en vintageinspirert kjole og gullbelte som fremhevet hennes fine figur. Den suksessrike 31-åringen går en travel høst med mye løping i møte, kunne hun fortelle Seher.no Foto: Hedda Fannemel Espeli/ Seher.no
STRÅLTE: Komiker Else Kåss Furuseth ankom «Få meg på, for faen»-premieren i en vintageinspirert kjole og gullbelte som fremhevet hennes fine figur. Den suksessrike 31-åringen går en travel høst med mye løping i møte, kunne hun fortelle Seher.no Foto: Hedda Fannemel Espeli/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildene fra filmpremieren nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag kveld var det klart for festpremiere på den norske filmen «Få meg på, for faen» på Klingenberg kino i Oslo.

Gravide Henriette Steenstrup (36) spiller moren til hovedpersonen i filmen, og flere av «Torsdag kveld fra Nydalen»-kollegene hennes var selvsagt til stede på den røde løperen.

En av dem var Else Kåss Furuseth (31), som så svært sommerbrun og sprek ut på filmpremieren. Hvorvidt hun har slanket seg eller ikke, ønsket komikeren ikke å kommentere. Men «Torsdag kveld fra Nydalen»-yndlingen la ikke skjul på at hun har en hektisk høst foran seg.

31-åringen har nemlig urpremiere på Komilab-forestillingen «Kondolerer» 24. september, det aller første soloprosjektet hennes. Samtidig skal hun fortsatt delta for fullt i TV2s livesendte humorsuksess.

- På samme måte som 7-11 alltid har ciabatta, satser jeg på å alltid jobbe. Så jeg kommer til å delta like mye i TV-showet som før, forsikrer hun overfor Seher.no.

Men du skal jo spille noen «Kondolerer»-forestillinger på torsdager, bare et par timer før du skal være på «Torsdag kveld fra Nydalen». Hvordan vil logistikken bli da?

- Det er bare å løpe, det! Slik som Peppes Pizza skal levere innen en time, så satser jeg på å være der jeg skal i tide. Jeg øver til KK-mila og har kjøpt meg løpesko for første gang i livet, så det blir mye løping fremover altså, påpeker den spreke komikeren overfor Seher.no.

Også den nygifte «Torsdag kveld fra Nydalen»-kollegaen John Brungot var på festpremieren, sammen med kona Marte Hovig.

«Få meg på, for faen» inneholder noen scener som hovedrolleinnehaver Helene Bergsholm (19) syntes det var svært pinlig å spille inn. På spørsmål fra Seher.no om hans pinligste opplevelse som skuespiller, var John ikke i tvil om svaret.

- Å stå på Akershus festning «lettere kledd» og brøle ting fra Løvenes konge, «Hakuuna Matata» og slikt, var temmelig flaut, sier han leende til Seher.no og refererer til sin elleville miniserie på «Torsdag kveld fra Nydalen».

- Og så var det et Jon Fosse-stykke på Rogaland Teater, «Dødsvariasjoner», som jeg var skikkelig, skikkelig dårlig i. Det var ganske flaut. De andre var kjempeflinke, mens jeg var utrolig dårlig, fortsetter han smilende før han forsvinner inn på Klingenberg kino.

«Få meg på, for faen» har premiere over hele landet fredag 19. august.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her går det i surr for Pia!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer