Taus om romanseryktene

Det var en ting alle ville vite av Henrik Thodesen.

FILMKYSS: Glenn (Henrik Thodesen) og Linda (Marte Germaine Christensen) i «Hjelp, vi er i filmbransjen».
FILMKYSS: Glenn (Henrik Thodesen) og Linda (Marte Germaine Christensen) i «Hjelp, vi er i filmbransjen». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I helgen skrev VG at den norske komikeren og skuespilleren Henrik Thodesen (30) har blitt kjæreste med den velkjente norske modellen Charlotte Thorstvedt (24). Ifølge avisen skal paret i slutten av juli på romatisk ferietur sammen. Men de to har ikke bekreftet nyheten selv.

Onsdag møtte Thodesen pressen i forbindelse med premieren av filmen «Hjelp, vi er i filmbransjen», der «Torsdag kveld fra Nydalen»-komikeren spiller en av hovedrollene. Der måtte han svare på spørsmål om den påståtte romansen mellom ham og den tidligere «X Factor»-programlederen.

- Er dere kjærester, Henrik?

- Det er ingen andre som har fått noe svar på det. Og du får ingenting heller, sier Thodesen med et smil til Seher.no der han sitter i sola ved Akershus festning sammen med sin medskuespiller i «Hjelp, vi er i filmbransjen» og «Torsdag kveld fra Nydalen»-kollega Odd-Magnus Williamson.

Thodesen får umiddelbart hjelp fra sin gode venn for å dreie samtalen inn på et annet spor.

- Vi får vel bare si det sånn at «Hjelp, vi er i filmbransjen» er en fantastisk film som alle bør gå å se....

Charlotte Thorstvedt var denne måneden forsidepike i mannebladet ALFA. Der var også Henrik innleid til å spille Thorstvedts kjæreste. Det få visste noe om er at de to altså også skal ha utviklet følelser for hverandre i det virkelige liv.

Thodesen var i en lengre periode kjæreste med komikerkollega Sigrid Bonde Tusvik. Etter at forholdet tok slutt ble han imidlertid sammen med Dagens Næringsliv-journalisten Jorun Sofie Aartun.

Til Seher.no forteller 30-åringen at han ikke er lei av å måtte svare på spørsmål om sin eks-kjæreste.

- Sigrid og jeg kommuniserer jo veldig mye gjennom pressen på en måte. Så det er veldig fint at det opprettholdes, for da kan vi gi hverandre slike små beskjeder. Jeg synes det er gøy. Nå er det bare gøy.

- Og hvordan var det å spille mot henne i denne filmen?

- Det var fint, vi har jo gjort så mange sceneting og køddet om dette så lenge. Så det er bare gøy, forteller Henrik Thodesen til Seher.no.

«Hjelp, vi er i filmbransjen» handler om en vennegjeng som går i gang med å lage en spillefilm i håp om at Glenn, spilt av Henrik Thodesen, skal imponere en dame. Dermed avholder de en - i utgangspunktet - falsk audition for å skaffe seg de fineste damene i byen.

Med i filmen er også den svenske Hollywood-stjernen Peter Stormare.

- Det å stå der og spille med Peter Stormare, det er rett og slett litt surrealistisk. Når han kom tenkte vi at «ja, det er greit at vi liksom har hovedrollene her, men...». Han eide settet når han kom inn. Vi ble rett og slett «starstrucked», sier Williamson og Thodesen til Seher.no.

«Hjelp, vi er i filmbransjen» har premiere over hele landet 22. juli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De har blitt kjærester  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer