Taus om Hollywood-rollen

«En helt vanlig dag på jobben»-aktuelle Jan Gunnar Røise har fått rolle i skrekkfilm.

TIL HOLLYWOOD: Jan Gunnar Røise, som for tiden er aktuell i filmen «En helt vanlig dag på jobben», skal angivelig være klar for Hollywood.  Foto: Per Ervland/Seher.no
TIL HOLLYWOOD: Jan Gunnar Røise, som for tiden er aktuell i filmen «En helt vanlig dag på jobben», skal angivelig være klar for Hollywood. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Fredag denne uken er det premiere på den mye omtalte filmversjonen av tidligere Se og Hør-journalist Håvard Melnæs' bok «En helt vanlig dag på jobben».

Filmen tar for seg Melnæs ni år lange karriere i ukebladet Se og Hør, eller Folk Flest, som bladet har blitt omdømt i handlingen, med særlig vekt på årene da Mette-Marit trådte inn i kongehuset.

Se videoklipp fra innspillingen av «En helt vanlig dag på jobben» nederst i saken!

Det er Jan Gunnar Røise (34), kjent fra «Hawaii, Oslo» og «Gymnaslærer Pedersen», som spiller hovedrollen som Melnæs. Og under pressedagen i forbindelse med premieren onsdag, innrømmet han overfor Seher.no at det har vært en tøff rolle å spille.

- Ja, det tøffeste var nok det å spille inn scenene mellom Melnæs og Sven O. Høiby. Det var hardt å oppleve den situasjonen der man skal presse og presse. Så det var absolutt tøft, sier han. 

Dette er 39-åringens største rolle i en norsk spillefilm, men alt tyder nå på at Røise kan bli et endra bedre kjent ansikt innen filmindustrien.

Skuespilleren skulle egentlig spilt i oppsetningen "Stoltentann" på Oslo Nye denne våren, men tirsdag kunne teateret avsløre at forestillingen har blitt avlyst.

Årsaken skal være at Røise har fått en filmrolle i Hollywood.

Ifølge Oslo Nyes nettsider (ekstern link) skal 34-åringen, i likhet med blant andre Dennis Storhøi, være en av de sentrale skuespillerne i nyinnspillingen av skrekk-klassikeren «The Thing». 

Når Seher.no konfronterer han med nyheten onsdag, vil ikke skuespilleren kommentere det.

- Nei, dette har jeg lovet å si ingen kommentar til, smiler han lurt.

At han har fått rollen i Hollywood er imidlertid en dårlig skjult hemmelighet. For under fotosession med tidligere «Hotel Cæsar»-stjerne Ingar Helge Gimle, som spiller Sven O. i «En helt vanlig dag på jobben», roper en høylytt Gimle «denne karen skal til Hollywood!». 

Selv om han ikke vil si noe i forhold til «The Thing»-rollen, kan Røise avsløre at han håper den økte kjendisstatusen ikke vil påvirke livet hans i spesielt stor grad.
 
- Nei, jeg håper jo ikke det. Det vil nok bli litt annerledes fremover, men jeg håper jeg fortsatt kan få lov til å være den jeg er, sitte på trikken i fred og være et vanlig menneske, smiler han. 

«En helt vanlig dag på jobben» har Norgespremiere fredag 12. mars! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg tror mange blir sinte

Se videoklipp fra innspillingen av «En helt vanlig dag på jobben» nedenfor


[obj:media:7989]