Tattoverte sin kjærlighet på armen

Katherine Heigl ble svært rørt over ektemannens orginale bursdagsgave.

LYKKELIG EKTEPAR: Katherine Heigl ble satte stor pris på presangen hun fikk fra sin kjære Josh. Foto: All Over Press
LYKKELIG EKTEPAR: Katherine Heigl ble satte stor pris på presangen hun fikk fra sin kjære Josh. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  "Grey's Anatomy"-stjernen Katherine Heigl ble overrasket med en bursdagsgave litt utenom det vanlige da hun torsdag fylte 33 år.

Ektemannen Josh Kelley (31) la seg nemlig under tattoveringsnålen, og fikk inngravert sin kjærlighet til kona og datteren Naleigh (3) på underarmen.

- Her er den. Er det ikke kult? Det er det mest romantiske noen har gjort for meg, og det er så sexy at han er en slik fantastisk far, skrev Heigl på twitter under bildet av tattoveringen.

Heigl fikk være med da ektemannen fikk kunstverket foreviget på armen, og hun avslørte på nettsamfunnet at selve tattoveringen ikke gikk helt smertefritt for seg.

- Jeg tror han snart begynner å grine! Bare fortsett og pust, så kommer vi gjennom dette sammen.

Katherine og Josh adopterte for to år siden lille Naleigh fra Sør-Korea, og Josh som aldri har smykket kroppen sin med liknende kunst tidligere, synes det var en fin måte å vise jentene sine hvor mye de betyr for ham.
 
- Min kones bursdag er 24. november og Naleighs bursdag er 23. november, så tallet 23 er skrevet på koreansk og stjernetegnet for skytten er i midten, forklarte Kelley om tattoveringen på twitter-profilen sin.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjenner du henne igjen?   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer