FRYKTET HUN VAR GRAVID: Lene Angelica Nilsen fikk angrepille hos legen, etter at hun gjentatte ganger hadde hatt sex med Christer Reiersøl uten beskyttelse. Foto: Anton Soggiu/TV3
FRYKTET HUN VAR GRAVID: Lene Angelica Nilsen fikk angrepille hos legen, etter at hun gjentatte ganger hadde hatt sex med Christer Reiersøl uten beskyttelse. Foto: Anton Soggiu/TV3Vis mer

Tatt ut av hotellet for å gravid-testes

Lene Angelica Nilsen ble sendt til lege, der hun fikk angrepille og graviditetstest.

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av TV3-serien «Paradise Hotel» hadde Jeanett Hellestræ (22) seksualundervisning med Christer Reiersøl (21) og Lene Angelica Nilsen (20), etter at de flere ganger hadde hatt sex uten beskyttelse under oppholdet i Mexico.

Til Seoghør.no avslører Reiersøl nå at Nilsen ble hentet ut av hotellet og sendt til legen samme dag. Der ble det sjekket om hun var gravid, og i tillegg fikk hun en angrepille.

- De første gangene tenkte jeg ikke på å bruke kondom. Alle blir jo testet for kjønnssykdommer før vi kommer inn. Men rett før Jeanett snakket med oss om prevensjon, hadde Lene Angelica blitt tatt ut av hotellet og blitt sendt til legen for å sjekke om hun var gravid, og for å få angrepille, sier Reiersøl til Seoghør.no.

- Jeg var hos legen fordi vi hadde hatt ubeskyttet sex og da er det viktig å ta angrepille. Det var greit opplegg hos legen og vi var flinkere til å bruke kondom etter det, sier Lene Angelica Nilsen til Seoghør.no.

TV3 bekrefter at Nilsen ble sendt til legen:

- I løpet av en sesong på «Paradise Hotel», er mange av gjestene på hotellet hos lege. Det kan være alt fra insektbitt og magevondt til tannpine og allergi, og vi hjelper selvsagt alle når de trenger det og ønsker det. Da Lene Angelica ble bekymret fordi hun hadde hatt ubeskyttet sex, var det naturlig å ta grep om situasjonen og sende henne til legen, sier pressekontakt Linda Glomlien til Seoghør.no.

KUNNE PUSTE LETTET UT: Reiersøl sier han er takknemlig for at Nilsen ikke var gravid. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
KUNNE PUSTE LETTET UT: Reiersøl sier han er takknemlig for at Nilsen ikke var gravid. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis merLike etter at Jeanett hadde snakket med deltagerne om prevensjon, hoppet Christer og Lene Angelica imidlertid i bassenget, der de nok en gang hadde sex uten beskyttelse.

- Dessverre glemte jeg kondom i bassenget senere på kvelden, men etter det begynte jeg å bruke det, sier Christer.

Han priser seg lykkelig over at Nilsen ikke var med barn.

- Det hadde vært litt krise om hun hadde blitt gravid. Jeg er takknemlig for at det ikke ble noen Paradise-kid, forteller han til Seoghør.no.

Barne- og ungdomspsykiater Mette Hvalstad ved Senter for ungdomshelse, samliv og seksualitet, SUSS, forteller til Seoghør.no at de over 20 år er langt dårligere til å bruke prevensjon enn de under 20 år:

- De yngre er blitt flinkere til å beskytte seg, og aborttallene i denne gruppen har gått ned, men vi har en utfordring med de over 20 år. De har et ambivalent forhold til å bruke kondom og andre prevensjonsmidler, og tenker kanskje at det ikke er så farlig om man blir gravid.

Til tross for at enkelte av Paradise Hotel-deltakerne ikke er helt oppdatert når det kommer til kunnskap omkring «sikker sex», er Mette Hvalstad overbevist om at de fleste norske ungdommer vet at bruk av prevensjon er viktig for å forebygge uønsket graviditet og kjønnssykdommer:

- Ja, jeg tror de fleste norske ungdommer vet at kondombruk og prevensjon er en nødvendighet for å beskytte seg mot uønsket graviditet og kjønnssykdommer. Tiltakene i Norge, med blant annet gratiskondomer.no og gratis prevensjon for jenter mellom 16 og 20, ser ut til å fungere, sier hun videre.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Her er årets første Paradise-sex