Kim Kardashian

Tatt på senga da datteren (5) spurte om hvorfor hun er kjent

Realitystjernen havnet i en kinkig situasjon.

BEGYNTE Å GRAVE: I 2007 ble Kim Kardashian for alvor kjent. Historien bak viste seg å være av interesse for hennes eldste datter North. Foto: NTB scanpix
BEGYNTE Å GRAVE: I 2007 ble Kim Kardashian for alvor kjent. Historien bak viste seg å være av interesse for hennes eldste datter North. Foto: NTB scanpix Vis mer

I over et tiår har Kim Kardashian (37) vært en av verdens mest berømte og omtalte personer, og viser hverdagen sin gjennom familiens realityprogram «Keeping Up with the Kardashians».

Fremdeles er det ikke alle som helt har forstått hvorfor den 37 år gamle stjernen faktisk er så berømt. Blant dem er hennes egen datter, North West (5).

Det fortalte Kim da hun denne uken gjestet radioshowet «Big Boy's Neighborhood», ifølge InStyle.

Datteren North skal nemlig ha gått rett på sak og spurt moren sin om hvorfor hun er kjendis, noe som satte Kim i en kinkig situasjon.

- Jeg tenkte bare: «OK, jeg er nødt til å forklare dette», sa Kim i radioshowet før hun røpet hva hun endte opp med å fortelle sin fem år gamle datter:

- Vi har et TV-show. Ja, vi har et TV-show, sa hun til femåringen, ifølge nettstedet.

MOR OG DATTER: Kim Kardashian og datteren North i gatene i New York. Foto: NTB scanpix
MOR OG DATTER: Kim Kardashian og datteren North i gatene i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er ikke rart at trebarnsmoren ble noe rådvill da hennes eldste datter begynte å grave i morens fortid.

Den egentlige årsaken til Kims store møte med rampelyset går nemlig helt tilbake til 2007, da en tre år gammel hjemmesnekret sexvideo av Kim og hennes daværende kjæreste, Ray J, ble lekket på nettet.

Nærmest over natta gikk den 26 år gamle Kardashian fra å være kjent som assistenten til Paris Hilton, til å havne på «alles» lepper.

Senere samme året ble første episode av «Keeping Up with the Kardashians» sendt på TV, og flere har spekulert i om videolekkasjen var tilfeldig eller ei.

Flere har lurt på om det er Kims mor og manager, Kris Jenner (62), som sto for videolekkasjen, rett og slett for å øke oppmerksomheten rundt deres den gang ferske realityshow.

Saken fortsetter nedenfor.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

I 2012 hevdet kjendisbloggeren Perez Hilton å ha fått informasjon fra en anonym kilde at Kris hadde signert en avtale om videresalg med en agent, på datterens vegne.

- Videoen må ha kommet som et lykketreff for Kris, fordi Kim var ikke kjent på det tidspunktet. Hun var aktivt involvert i å få den videreformidlet til en utgiver av pornografiske filmer, sa kilden den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

RIK: Kim Kardashian tjener blant annet gode penger på sosiale medier. Foto: NTB scanpix
RIK: Kim Kardashian tjener blant annet gode penger på sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

Superstjerne

Den er imidlertid ikke kjent hvordan den pikante videoen kom på avveie, men det er trygt å si at den satte Kim Kardashian på kartet.

I dag har 37-åringen 115 millioner følgere på Instagram, noe som også er med på å gi henne en tykkere lommebok.

Kim nyter svært godt av sin svært gode økonomi, noe som kommer godt med når hun i løpet av de siste årene har vent seg til flere dyre vaner.

Blant annet har realitystjernen sitt eget «glam»-squad, egne sikkerhetsvakter, privatfly, kokker, assistenter og agenter.

Bak hver eneste plettfrie «selfie» eller paparazzi-bilde står det et helt team med makeupartister og stylister, som følger både Kim og søstrene dag ut og dag inn.

Ifølge nettstedet Nine skal Kims tidligere makeupartist, Joyce Bonelli (37), ha hatt en kontrakt på 750 000 dollar, tilsvarende rundt 6,2 millioner norske kroner, for jobben hun gjorde gjennom mange år.

I tillegg til en bonusordning for spesielle arrangementer og reiser, var årslønnen til den profilerte sminkøren omtrent 1,5 millioner dollar (tilsvarende rundt 12,5 millioner norske kroner), ifølge nettstedet.

I tillegg til å leve et luksuriøst liv i rampelyset, er 37-åringen også en familiekjær trebarnsmor.

Datteren North kom til verden i juni 2013 - året før realitystjernen giftet seg med rapperen Kanye West (41).

Lykken var stor da hun i mai 2015 bekreftet at hun ventet sitt andre barn med rapper-ektemannen, og i desember samme året kom sønnen Saint (2) til verden.

I januar i år fikk paret datteren Chicago via surrogati.

LES OGSÅ: Overrasket med nye bilder av datteren