«Luksusfellen»:

Tatt på senga av spillegjeld på flere hundre tusen kroner

- «Luksusfellen» reddet livet mitt, sier Azfar til Seoghør.no.

SJOKK: Det kom som et lite sjokk på Azfar når han fikk vite hvor mye han skylder. VIDEO: Luksusfellen på TV3, 2017 Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I onsdagens episode av TV3-programmet «Luksusfellen» er det Azfar Majothi (33) som konfronteres med sin pengebruk av økonom Hallgeir Kvadsheim (46) og psykolog Cecilie Lynum (50).

Majothi er bosatt i Sarpsborg hvor han bor i annekset til moren sin, og jobber som miljøarbeider.

Han innrømmer til økonomiekspertene at han er en ivrig gambler, men blir overrasket når han får høre hvor mye penger han har tapt på spill.

- Selv om du går til behandling for spille-problemene dine, så er det utfordrende for oss å jobbe med deg når du fortsatt har den tankegangen. For elleve måneder siden skyldte du 680 000 kroner, nå skylder du 940 000, forteller Hallgeir til Azfar.

Azfar sier han er overrasket over størrelsen på gjelda.

Han beskriver seg selv som en mann som trenger noe som «trigger» han hele tiden.

- Når du vinner er du jo på toppen, så taper du og da vil du jo vinne pengene tilbake, så taper du nok en gang, så prøver du igjen, så er du plutselig opp mot 100-200 000 kroner. Så tenker du «Jaja, ting løser seg alltid», sier han i programmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.