SMIGRET AV PRINSENS FORSLAG: Taylor Swift sier til Daily Mail at hun ble overrasket og smigret, da prins William ba henne bli med på scenen for å synge «Livin' on a prayer» sammen med ham og Jon Bon Jovi. Foto: Stella Pictures
SMIGRET AV PRINSENS FORSLAG: Taylor Swift sier til Daily Mail at hun ble overrasket og smigret, da prins William ba henne bli med på scenen for å synge «Livin' on a prayer» sammen med ham og Jon Bon Jovi. Foto: Stella PicturesVis mer

Tatt på senga av prins Williams forslag

- Jeg ble overrasket og smigret, sier Taylor Swift.

SEOGHØR.NO: Deltagerne på prins William og hertuginne Kates veldedighetsarrangement «Winter's Ball» i november, fikk oppleve mer enn de regnet med på forhånd.

Mens Jon Bon Jovi stod på scenen og fremførte «Livin' on a prayer», fikk han plutselig selskap av prins William (31) og en av kveldens andre musikalske stjerner, Taylor Swift (24).

Nå avslører Taylor for første gang hva som skjedde i forkant av det uventete stuntet.

- Jeg satt ved siden av prins William under hele konserten. Plutselig ropte Jon Bon Jovi på ham, fordi han hadde hørt at prins William liker å synge «Livin' on a prayer» på karaokekvelder.

- Prins William så på meg og sa: «Jeg gjør det hvis du også gjør det». Jeg ble overrasket og smigret. Jeg kan fortsatt knapt tro at jeg har sunget med prinsen av England, sier Taylor til avisen Daily Mail.Taylor Swift sier hun ble sjarmert av prins William.

- Han var så sjarmerende og veldig lett å prate med. Da han sa til meg «jeg hører at du er på vei til Australia», ante jeg ikke han visste hva en som meg holder på med.

LES OGSÅ: Her er Monacos nye «prins»