Denise Richards:

Tatt på senga: - Hør på kroppen din

Tv-stjerna avslørte inngrep på Instagram.

HASTEOPERERT: Realitystjernen og skuespilleren Denise Richards avslørte operasjon på Instagram. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram
HASTEOPERERT: Realitystjernen og skuespilleren Denise Richards avslørte operasjon på Instagram. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

20 år etter at karrieren til skuespilleren Denise Richards (48) var på topp, er hun i dag kanskje best kjent som ekskonen til den skandaløse skuespilleren Charlie Sheen (54).

Det siste året har hun imidlertid vært aktuell i den populære realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills». Der har fansen blitt godt kjent med familien, og spesielt ektemannen Aaron Rhypers (47) som er hyppig med.

Det er imidlertid ikke bare på tv-skjermen at fansen får følge med på hverdagslivet til ekteparet. Denne uken gikk nemlig 47-åringen ut på Instagram med sjokkbilder av reality-kona, som nylig måtte gjennom en større operasjon, ifølge blant andre People.

«Disse bildene ble tatt for noen måneder siden fra en hasteoperasjon av brokk, ikke én men fire! Seks timer ved din side. Elsker deg, hver dag blir du sterkere», var noe av det han skrev.

Vis mer

Hadde brokk

Også 48-åringen delte et innlegg om den alvorlige hendelsen, der hun også la til bilder fra før og etter operasjonen.

«Dette var for noen måneder siden, og det viste seg å bli en viktig lærepenge for meg å alltid høre på kroppen min. Fordi man er mamma, kone og har en karriere, er det ofte lettere å være sterk og kjempe seg gjennom. Jeg trodde smertene og de andre symptomene ville gå bort. Det gjorde de ikke, og det ble mye verre», var blant det hun skrev på Instagram.

Det skulle nemlig vise seg at skuespilleren hadde brokk - to i låret og to i lysken. 48-åringen hevder selv at hun ventet for lenge med å sjekke det opp hos legen, og resultatet ble derfor operasjon.

Ifølge SML.no er brokk en utposning av bukhinnen, som kan oppstå ved blant annet for stor anstrengelse.

Flere helseproblemer

Dette er derimot ikke første gang dette året at realitystjernen har hatt helseproblemer. I august kunne skuespilleren avsløre forstørret tyreoiditt. Ifølge NHI.no er det en betennelse i skjoldkjertelen - en tilstand som kan gi både forhøyet og for lavt stoffskifte.

Avsløringen kom etter at noen observante «The Real Housewives of Beverly Hills»-seere mente at halsen så forstørret ut.

- En del av dere mente at skjoldkjertelen min så forstørret ut. Dere hadde rett, det var noe jeg ignorerte helt til det ble pekt ut.

Løsningen ble deretter å kutte gluten fra dietten, noe som ifølge henne selv hjalp.

En rekke utfordringer

Det er derimot ikke den tidligere Bond-baben som har slitt med helseproblemer. Tidligere i år kunne hun nemlig avsløre at yngstedatteren hennes, Eloise (8), sliter med mange utfordringer i dagliglivet.

48-åringen, som også har døtrene Sam (14) og Lola (13) fra det svært turbulente ekteskapet med Charlie Sheen, adopterte Eloise som alenemor i 2011.

I et intervju med People fortalte Denise at 8-åringen har en rekke spesielle behov, og at en kromosomfeil har gjort at hun utvikler seg senere enn andre barn.

- Det tok veldig lang tid før hun kunne sitte på egenhånd, og hun begynte ikke å gå før hun var to år - og da ved hjelp av fysioterapi.

For to og et halvt år siden fikk Eloise den sjeldne diagnosen «Chromosomal Deletion Syndromes», som betyr at hun mangler deler av kromosomer.

- Hun kan bare si en håndfull med ord. Det er stunder det føles som hun er hennes alder når det gjelder hva hun forstår, mens andre ganger føles det som om hun er en treåring følelsesmessig. Det har vært utfordrende. Jeg lærer hver dag fordi det finnes egentlig ikke en riktig retning å ta i akkurat hennes tilfelle, delte hun med People.

LES OGSÅ: Beskylder hverandre for barnemishandling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer