Kylie Jenner, Travis Scott og Mason Disick

Tatt på senga: - Han er ti år

Kourtney Kardashians sønn overrasket ved å svare på spørsmål om sin berømte tante - uten tillatelse.

<strong>AVSLØRTE:</strong> Mason Disick (10) svarte ærlig på følgernes spørsmål under en direktesending på Instagram, uten foreldrenes tillatelse. Noe av det som kom opp var forholdet mellom hans tante Kylie Jenner og Travis Scott (t.v.). Foto: NTB scanpix
AVSLØRTE: Mason Disick (10) svarte ærlig på følgernes spørsmål under en direktesending på Instagram, uten foreldrenes tillatelse. Noe av det som kom opp var forholdet mellom hans tante Kylie Jenner og Travis Scott (t.v.). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian-familien nærmest flyter over av smårollinger som om få år etter alt å dømme blir å se på sosiale medier, i likhet med sine foreldre. En som derimot har tjuvstartet litt er Kourtney Kardashian (40) og Scott Disicks (36) eldste sønn, Mason Disick (10).

Tiåringen dukket nemlig nylig opp på Instagram, uten foreldrenes tillatelse, der han via direktesendt video svarte på spørsmål fra sine følgere.

Stuntet gikk imidlertid ikke upåaktet hen. Mason svarte nemlig på et spørsmål mange fans har stilt seg - om hans tante Kylie Jenner (22) og eksen Travis Scott (27) har funnet tilbake til hverandre igjen.

Avslørte tantens sivilstatus

Det var i høst at Kylie Jenner og Travis Scott gikk hver til sitt etter to og et halvt år som kjærester. Til tross for bruddet beholdt de nær kontakt og har flere ganger blitt sett sammen i etterkant - av naturlige grunner.

Duoen har nemlig datteren Stormi (2) sammen, og begge har fokusert på oppdragelsen av henne. Likevel blir det stadig spekulert på om de to har funnet tilbake til hverandre. Romanseryktene fikk spesielt nytt liv etter at Kylie nylig delte en rekke bilder av seg og rapperen på Instagrams historiefunksjon.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

Mason virket derimot å ha svaret på det «alle» lurer på.

Et av spørsmålene som dukket opp under direktesendingen var nemlig om Kylie og Travis hadde funnet tilbake til hverandre - noe Kourtney og Scotts sønn hadde et klart svar på:

- Nei, Kylie og Travis er ikke sammen igjen, fortalte tiåringen til fansen, ifølge Us Weekly.

Uten tillatelse

Masons Instagram-debut ble imidlertid kortvarig, da han som nevnt skal ha opprettet Instagram-brukeren uten foreldrenes tillatelse. Kourtney forklarte selv via en direktesendt Instagram-video på onsdag at hun valgte å slette sønnens Instagram-konto etter kort tid.

- Jeg slettet den fordi Scott og jeg følte at han ikke er gammel nok. Han er ti år. Jeg tror det er en aldersgrense på Instagram, 13 tror jeg, fortalte Kourtney til sine følgere, ifølge Metro.

Videre skal trebarnsmoren ha fortalt at hun først og fremst bekymrer seg over nettroll.

- Det er veldig lett å la seg påvirke av det, la hun til.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Mason skal ha fått hele 10 000 følgere på kontoen sin, som skal ha vært privat, før den senere ble slettet.

Ifølge Instagrams egne retningslinjer er det 13-årsgrense for å kunne benytte seg av appen, og det er dermed fremdeles tre år til kjendissønnen lovlig blir å se på Instagram. Likevel rakk han altså å gi fansen svaret de lurte på - muligens til foreldrenes store fortvilelse.

Forholdsforvirring

Masons avsløring kom bare to uker etter at det ble hevdet overfor TMZ at Kylie og Travis hadde blitt kjærester igjen. Kilder nær paret hevdet da at de to ikke var klare til å definere forholdet sitt ennå, men at de ofte tilbringer tid sammen og overnatter hos hverandre.

Videre skrev nettstedet at duoen heller ikke datet andre, og at de begge hadde hatt godt av en pause fra hverandre.

En annen kilde hevdet imidlertid til TMZ at Kylie og Travis ikke er romantisk involvert med hverandre, og at de kun samarbeider om å oppdra datteren sammen.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I karantene

Selv om Kylie og Travis' forhold stadig skaper overskrifter, tar sminkemogulen det rolig om dagen. Ifølge henne selv har hun nå isolert seg hjemme i et par uker, som følge av den pågående corona-pandemien.

22-åringen fortale nylig at dagene er lange, men at karantene og hjemmeisolasjon ikke er nytt for henne. «Keeping Up With the Kardashians»-profilen mener nemlig at graviditeten hennes var med på å forberede henne på disse tilstandene.

Kylie forlot nemlig ikke hjemmet sitt på mange måneder da hun gikk gravid. Dette i et forsøk på å holde graviditeten hemmelig.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Selv har hun gitt uttrykk for at hun sitter hjemme alene med datteren, men det kan også se ut til at barnefaren har vært på besøk. Nylig publiserte nemlig Travis en søt video på Instagram der han spilte basketball med datteren.

CORONA CHALLENGE: Influenser Ava Louise har lagt ut en video på TikTok der hun prøver å skape en ny trend hvor folk skal slikke på toalettsete. Vis mer

Det er likevel fremdeles uvisst om rapperen bor hos Kylie i disse dager, eller om han har tilbrakt tid alene med datteren.

View this post on Instagram

...!..

A post shared by flame (@travisscott) on

LES OGSÅ: Røper ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer