Kylie Jenner, Travis Scott og Mason Disick

Tatt på senga: - Han er ti år

Kourtney Kardashians sønn overrasket ved å svare på spørsmål om sin berømte tante - uten tillatelse.

AVSLØRTE: Mason Disick (10) svarte ærlig på følgernes spørsmål under en direktesending på Instagram, uten foreldrenes tillatelse. Noe av det som kom opp var forholdet mellom hans tante Kylie Jenner og Travis Scott (t.v.). Foto: NTB scanpix
AVSLØRTE: Mason Disick (10) svarte ærlig på følgernes spørsmål under en direktesending på Instagram, uten foreldrenes tillatelse. Noe av det som kom opp var forholdet mellom hans tante Kylie Jenner og Travis Scott (t.v.). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian-familien nærmest flyter over av smårollinger som om få år etter alt å dømme blir å se på sosiale medier, i likhet med sine foreldre. En som derimot har tjuvstartet litt er Kourtney Kardashian (40) og Scott Disicks (36) eldste sønn, Mason Disick (10).

Tiåringen dukket nemlig nylig opp på Instagram, uten foreldrenes tillatelse, der han via direktesendt video svarte på spørsmål fra sine følgere.

Stuntet gikk imidlertid ikke upåaktet hen. Mason svarte nemlig på et spørsmål mange fans har stilt seg - om hans tante Kylie Jenner (22) og eksen Travis Scott (27) har funnet tilbake til hverandre igjen.

Avslørte tantens sivilstatus

Det var i høst at Kylie Jenner og Travis Scott gikk hver til sitt etter to og et halvt år som kjærester. Til tross for bruddet beholdt de nær kontakt og har flere ganger blitt sett sammen i etterkant - av naturlige grunner.

Duoen har nemlig datteren Stormi (2) sammen, og begge har fokusert på oppdragelsen av henne. Likevel blir det stadig spekulert på om de to har funnet tilbake til hverandre. Romanseryktene fikk spesielt nytt liv etter at Kylie nylig delte en rekke bilder av seg og rapperen på Instagrams historiefunksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer