Kim Kardashian og Pete Davidson:

Tatt på fersken

Kim Kardashian og Pete Davidson klarte ikke lure seg unna fotografene da de dro på kinodate.

NYTT PAR?: Det florerer rykter om at komiker Pete Davidson og Kim Kardashian har funnet tonen. Her er de avbildet sammen i helgen. Foto. Backgrid USA / NTB
NYTT PAR?: Det florerer rykter om at komiker Pete Davidson og Kim Kardashian har funnet tonen. Her er de avbildet sammen i helgen. Foto. Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skulle ta omtrent åtte måneder fra skilsmissen med Kanye West (44) ble kjent, før Kim Kardashian (41) ble koblet til en ny Hollywood-kjendis.

De månedene har det nemlig florert i romanserykter rundt realitystjernen og komiker Pete Davidson (28).

Duoen ble i november avbildet hånd i hånd i fornøyelsesparken Knott's Scary Farm i California. Kort tid etter ble de også observert på en hemmelig middag sammen på Davidsons hjemsted, Staten Island i New York.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Prøvde å snike seg inn

Det hele startet i midten av oktober, da Kardashian var vert for det amerikanske humorshowet «Saturday Night Live». Der dukket hun opp i en rekke sketsjer med flere komikere, blant andre Davidson.

De to delte også et kyss på skjermen som Aladdin og prinsesse Yasmine.

For en måned siden kunne kilder fortelle til blant andre E! News og Page Six at duoen dater. Selv har de imidlertid ikke uttalt seg om det angivelige forholdet.

Men det virker å være ganske utvilsomt at de er på dater'n. Lørdag ble de nemlig tatt på fersken mens de prøvde å snike seg inn på en kino på Staten Island for en hyggelig date. Det melder Page Six.

KINODATE: Pete Davidson og Kim Kardashian på vei inn til kinoen. Kanskje de skulle se en romantisk julefilm? Foto: MediaPunch / Backgrid USA / NTB
KINODATE: Pete Davidson og Kim Kardashian på vei inn til kinoen. Kanskje de skulle se en romantisk julefilm? Foto: MediaPunch / Backgrid USA / NTB Vis mer

De skal ha ankommet kinoen i syvtiden, men det er uklart hvilken film de så. Scott Disick (38) og et par venner skal også ha vært til stede.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Droppet «Saturday Night Live»

Tidligere på ettermiddagen ble Davidson sett på et hotell på Manhattan, hvor Kardashian for tiden oppholder seg. Han ankom hotellet med Disick, noe som utløste spekulasjoner om at han ikke skulle delta på innspillingen av lørdagens «Saturday Night Live».

Lørdagens sending foregikk uten 28-åringen, som har vært en del av programmet siden 2014.

Showet sliter imidlertid for tiden med et større covid-19-utbrudd, og var lenge på nippet til å avlyse sesongens siste show.

LES OGSÅ: Åpner seg om diagnosen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer