ARRESTERT: Slik så den tidligere tenåringsstjernen Leif Garrett ut da han i februar ble arrestert med heroin på kroppen i Los Angeles.
ARRESTERT: Slik så den tidligere tenåringsstjernen Leif Garrett ut da han i februar ble arrestert med heroin på kroppen i Los Angeles. Vis mer

Tatt på fersken på t-banen

Den tidligere tenåringsstjernen ble avslørt som heroinist.

Publisert
SEHER.NO:  På 70-tallet var Leif Garrett en av Amerikas mest populære tenåringsstjerner, og gjorde suksess både som sanger og skuespiller - blant annet med singelen «I was made for dancin'».

Etter suksessen har det imidlertid vært vært rusproblermer som har Garrett mest oppmerksomhet.

I februar skapte 48-åringen igjen overskrifter, da han ble arrestert på en undergrunnsstasjon i Los Angeles med heroin på kroppen.

Nå er Garrett – som i 1979 forårsaket at en kamerat ble lam etter å ha fyllekjørt og krasjet bilen de satt i – dømt til å gjennomføre et behandlingsprogram mot rusavhengighjet for å unngå fengsel.

Garrett – som var sammen med «Frustrerte fruer»-stjernen Nicolette Sheridan fra 1979 til 1985 – har foreløpig ikke kommentert dommen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Avbildet mens hun tar heroin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer