Scott Disick:

Tatt på fersken på ny date

Trebarnsfaren prøver å finne kjærligheten på nytt.

MIDDAGSDATE: Scott Disick prøver å skjule seg for fotografene med en litt mindre beskjeden Holly Scarfone rett bak. Foto: RMCL, NGRE / Backgrid USA / NTB
MIDDAGSDATE: Scott Disick prøver å skjule seg for fotografene med en litt mindre beskjeden Holly Scarfone rett bak. Foto: RMCL, NGRE / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Etter en kort stund som singel har Scott Disick (38) igjen blitt observert med en ny potensiell flørt. Bildene kommer et halvt år etter bruddet mellom Disick og 18 år yngre Amelia Gray Hamlin (20).

Aldersforskjellen skapte flere reaksjoner, blant annet fra Hamlins mor, skuespiller og realityprofil Lisa Rinna (58).

- Hvorfor kunne det ikke vært Harry Styles? Hvorfor i helvete måtte det være Scott Disick? Hun er 19, han er 37 med tre barn. Hallo! uttalte Rinna i en episode av «The Real Housewives of Beverly Hills».

Den bekymrede moren fikk tilsynelatende sine bønner hørt ettersom paret til slutt valgte å gå hver til sitt.

Klar for å date igjen

Ifølge kilder til E! News er «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen svært ivrig på å komme seg tilbake i datingverden, og Nobu virker å være Disicks favorittrestaurant når det kommer til å dra på date.

Han ble nylig observert der med både ekskjæresten Christine Burke (25) og modell Hana Cross (24), som tidligere har vært i et forhold med kjendissønnen Brooklyn Beckham (22).

Og torsdag denne uken dukket han altså opp med en potensiell ny flamme, nærmere sagt «Too Hot To Handle»-stjernen Holly Scarfone (23). De to nøt en bedre middag sammen før de dro fra restauranten i samme bil, ifølge E! News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer