Scott Disick:

Tatt på fersken på ny date

Trebarnsfaren prøver å finne kjærligheten på nytt.

MIDDAGSDATE: Scott Disick prøver å skjule seg for fotografene med en litt mindre beskjeden Holly Scarfone rett bak. Foto: RMCL, NGRE / Backgrid USA / NTB
MIDDAGSDATE: Scott Disick prøver å skjule seg for fotografene med en litt mindre beskjeden Holly Scarfone rett bak. Foto: RMCL, NGRE / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Etter en kort stund som singel har Scott Disick (38) igjen blitt observert med en ny potensiell flørt. Bildene kommer et halvt år etter bruddet mellom Disick og 18 år yngre Amelia Gray Hamlin (20).

Aldersforskjellen skapte flere reaksjoner, blant annet fra Hamlins mor, skuespiller og realityprofil Lisa Rinna (58).

- Hvorfor kunne det ikke vært Harry Styles? Hvorfor i helvete måtte det være Scott Disick? Hun er 19, han er 37 med tre barn. Hallo! uttalte Rinna i en episode av «The Real Housewives of Beverly Hills».

Den bekymrede moren fikk tilsynelatende sine bønner hørt ettersom paret til slutt valgte å gå hver til sitt.

KRANGLER: I en episode av «Keeping Up with the Kardashians» ble det opphetet stemning da Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakket om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Klar for å date igjen

Ifølge kilder til E! News er «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen svært ivrig på å komme seg tilbake i datingverden, og Nobu virker å være Disicks favorittrestaurant når det kommer til å dra på date.

Han ble nylig observert der med både ekskjæresten Christine Burke (25) og modell Hana Cross (24), som tidligere har vært i et forhold med kjendissønnen Brooklyn Beckham (22).

Og torsdag denne uken dukket han altså opp med en potensiell ny flamme, nærmere sagt «Too Hot To Handle»-stjernen Holly Scarfone (23). De to nøt en bedre middag sammen før de dro fra restauranten i samme bil, ifølge E! News.

HOT: Noe ganger kan det blir for hett på «Too hot to handle». Video: Netflix Vis mer

Scarfone delte ifølge kjendisnettstedet et bilde av måltidet, som besto av sashimi og sushi på Instagram-story. Med på middagen var også influenser Sergio Farias.

Holder seg opptatt

Nylig uttalte en kilde at Disick prøver å holde seg opptatt etter bruddet med Hamlin.

- Scott dater og kaster seg ut i det igjen. Nå som Scott er singel har han fått kontakt med mange mennesker fra fortiden sin og prøver å gå ut mer, fortalte kilden overfor E! News.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Om det er noe mer enn bare vennskap mellom Disick og Scarfone gjenstår derimot å se ettersom ingen av dem hittil har uttalt seg.

Scarfone deltok for øvrig i den nyeste sesongen av Netflix-serien, hvor deltakerne skal motstå fristelser i håp om å vinne penger.

Her fant hun tonen med Nathan Soan Mngomezulu (24) fra Sør-Afrika, og de ble raskt kjent for å være det paret som slet mest med å motstå fristelsene på øya.

Dessverre varte ikke forholdet deres lenge på utsiden av realityboblen, men nå kan det derimot se ut som at hun prøver lykken med den eldre trebarnsfaren.

LES OGSÅ: Vant mot Kanye i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer