<strong>OBSERVERT:</strong> Liam Payne og Naomi Campbell ble observert sammen under en konsert i London, kort tid etter at romanseryktene satte fart. Foto: NTB Scanpix
OBSERVERT: Liam Payne og Naomi Campbell ble observert sammen under en konsert i London, kort tid etter at romanseryktene satte fart. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Liam Payne og Naomi Campbell:

Tatt på fersken på «hemmelig»date

Bekrefter Liam Payne og Naomi Campbell romanseryktene her?

Publisert

For en drøy uke siden ble supermodellen Naomi Campbell (48) og popstjernen Liam Payne (25) tatt på fersken i en noe underlig flørt i sosiale medier. Med hete emojier og flørtende ord, satte ryktemølla om en mulig romanse raskt fart.

Fansen har den siste uken vært noe uenige. For mens flere er skråsikre på at det finnes romantikk i luften mellom de to, mener noen at det absolutt ikke kan være tilfelle - ettersom Campbell er mye eldre enn Payne.

På date i skjul

Aldersforskjell har imidlertid ikke satt en stopper for Paynes følelser tidligere. Og heller ikke denne gang ser det ut til at den unge popstjernen lar det faktum at Campbell er 23 år eldre enn ham, ha noe å si.

Søndag ble de to observert sammen for første gang, på det internasjonale medier som Daily Mail, Cosmopolitan og Perez Hilton, omtaler som et stevnemøte.

PÅ RØD LØPER: Naomi Campbell, Graham Norton, Natasha Hamilton og flere kjente personligheter filmes på rød løper på vei inn til BAFTA-showet. Video fra Splash News/All Over Press Vis mer Vis mer

Ifølge nettstedene, deriblant Daily Mail, skal Payne og Campbell ha tilbrakt tid sammen under en konsert på O2 Arena i London.

På vei ut fra konsertlokalene ble nemlig duoen tatt på fersken. Utenfor sto et hav av fans, som var raskt oppe med telefonene for å filme da «turtelduene» kom til syne sammen.

Dro sammen

At Liam Payne og Naomi Campbell kjenner hverandre godt, kommer godt frem i videosnutten som er delt.

Ut fra konsertlokalene hjelper tilsynelatende Payne den verdenskjente supermodellen gjennom havet av fans som forsøker å komme i kontakt. Deretter setter de seg inn i samme bil, og forlater stedet.

Hvor ferden skal ha gått videre, er foreløpig ukjent.

Vis mer

Het flørt

Det var som nevnt i sosiale medier at ryktene om en mulig romanse mellom Payne og Campbell startet. Der ble de tatt på fersken i å kommentere på hverandres bilder, med flørtende emojier og ordbruk.

Se dette innlegget på Instagram

Here for it. #CommentsByCelebs

Et innlegg delt av Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

- Perfeksjon i et menneske ... Ikke gi meg de øynene, skrev Payne til bildet av Campbell, sammen med både rose- og kyssemunn-symboler. Mens Campbell på sin side kommenterte «Vakker sjel» under et bilde av Payne.

For tidlig?

Det var i juli i fjor det ble kjent at Payne var blitt singel igjen, etter et litt over to år langt forhold med Cheryl Cole (35). Sammen har de to sønnen Bear Grey Payne (snart 2).

Siden den gang har Payne blitt koblet til en rekke andre kvinner, blant andre den 18 år gamle modellen Maya Henry.

Likevel kommer det som et sjokk på flere at Payne angivelig skal ha begynt a date Campbell, kun syv måneder etter bruddet med Cole.

Liam Payne og Cheryl Cole ble omtalt som et svært populært og stødig par, før bruddryktene startet å florere - drøye ni måneder etter at stjerneparet kunne ønske sønnen Bear Grey Payne velkommen til verden.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Ifølge The Sun skal det ha vært den travle hverdagen som satte bremser for romantikken den gang.

Ifølge avisen var Liam travelt opptatt med solokarrieren sin, noe som gjorde at Cheryl ble sittende alene hjemme med sønnen deres i flere uker i strekk.

LES OGSÅ: Letter på sløret om sitt åpne forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer