GJØR DET IGJEN: Pete Doherty er kjent for å lage skandaler hvor hen han drar. I helgen var det flypassasjerer på vei til Geneve, som ble vitne til at rockestjernen ble arrestert etter å ha sovnet på toalettet med en sprøyte. Foto: AP
GJØR DET IGJEN: Pete Doherty er kjent for å lage skandaler hvor hen han drar. I helgen var det flypassasjerer på vei til Geneve, som ble vitne til at rockestjernen ble arrestert etter å ha sovnet på toalettet med en sprøyte. Foto: APVis mer

Tatt på fersken på flydo

Flypersonalet måtte bryte seg inn til Pete Doherty.

SEHER.NO: Den selverklærte heroinisten Pete Doherty (30) har flere ganger forsøkt å få livet sitt på rett kjøl - blant annet for å forsøke å vinne tilbake eks-kjæresten Kate Moss.

Men drømmen om et rusfritt liv ser ut til å være lenger unna enn noensinne.

Fredag ble Babyshambles-rockeren ifølge avisen Sunday Mail arrestert på flyplassen i den sveitsiske byen Geneve, etter å ha nektet å komme ut fra fly-toalettet.

Da betjeningen til slutt klarte å få åpnet døren, fant de Pete sovende på toalettet - og en tom sprøyte i søppelbøtta.

- Pete ble ført tilbake til setet sitt og han så helt fjern ut, sier en av passasjerene på flyet til Sunday Mail.

Etter å ha bli møtt av politi på flyplassen, skal Doherty imidlertid ha fått slippe fri etter å ha betalt en bot.

Han skal ha reist rett fra politiet til en spillejobb, før han returnerte til Storbritannia lørdag.

Flyselskapet British Airways bekrefter hendelsen overfor Sunday Mail, men vil ikke si navnet på personen som ble arrestert.

De vurderer imidlertid å forby den arresterte personen fra å reise med dem i fremtiden - for å unngå flere slike situasjoner.

- Vi vil etterforske en sak med en sprøyte på et fly grundig. Vi kan bannlyse folk fra å reise med oss i fremtiden, sier en kilde i selskapet til avisa.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Var nær ved å måtte amputere