Angelina Jolie:

Tatt på fersken på besøk hos eksmannen

Et paparazzi-bilde av skuespilleren går sin seiersgang i tabloidpressen.

PÅ BESØK: Dette paparazzi-bildet av Hollywood-stjernen Angelina Jolie har kapret spalteplass i tabloidpressen. Foto: Splash News / NTB
PÅ BESØK: Dette paparazzi-bildet av Hollywood-stjernen Angelina Jolie har kapret spalteplass i tabloidpressen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Angelina Jolie (46) har stått for en rekke overskrifter de siste årene, men de fleste av dem har imidlertid omhandlet den bitre skilsmissestriden med eksmannen Brad Pitt (57).

Det tidligere stjerneparet har kranglet om ansvaret for de seks barna sine i mange år, og nylig kom den endelige beslutningen fra retten om at Pitt får delt omsorg.

Besøkte eksen

Nå er det derimot noe helt annet enn krangelen med eksmannen som skaper overskrifter. Det har nemlig dukket opp et paparazzi-bilde av Jolie som har blitt fanget opp av flere medier, deriblant E! Online og Page Six.

På bildet ser man skuespilleren på vei ut fra leiligheten til ingen ringere enn eksmannen, skuespiller Jonny Lee Miller (48).

VEKKER OPPSIKT: Hollywood-stjernen skal ha ankommet eksmannens leilighet med en dyr flaske vin i hånden. Her er hun på vei ut etter besøket. Foto: Splash News / NTB
VEKKER OPPSIKT: Hollywood-stjernen skal ha ankommet eksmannens leilighet med en dyr flaske vin i hånden. Her er hun på vei ut etter besøket. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Jolie ankom eksmannens leilighet fredag kveld iført en lang, beige trenchcoat sammen med en veske av merket Louis Vuitton. Hun hadde også med seg en dyr flaske vin i hånden. Ifølge Page Six dro stjernen på besøk til eksmannen helt alene, uten sikkerhetsvakt.

Bare tre timer senere kom hun ut fra leiligheten.

En kilde hevder overfor E! News at Jolies sønn Knox (12) og Millers sønn er gode venner, og at de også skal ha vært der samme kveld. Kilden påstår også at eksparet har vært venner i årevis.

1999: Her er Jonny Lee Miller og Angelina Jolie avbildet under en fest i forkant av Golden Globe-utdelingen. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB
1999: Her er Jonny Lee Miller og Angelina Jolie avbildet under en fest i forkant av Golden Globe-utdelingen. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB Vis mer

Blod på ryggen

Jolies besøk hos eksmannen kom bare dager etter at hun reiste til New York med alle de seks barna Shiloh (15), Vivienne (12), Maddox (19), Zahara (16), Pax (17) og Knox, som hun har med Brad Pitt. Turen til storbyen skal ha vært i anledning Hollywood-stjernens nylige 46 årsdag.

Hittil har verken Angelina Jolie eller Jonny Lee Miller uttalt seg om besøket, så det gjenstår å se om romansen har blusset opp igjen eller om de simpelthen bare er gode venner.

GIFTET SEG UNGE: Jonny Lee Miller og Angelina Jolie ga hverandre sitt ja da de var henholdvis 23 og 20 år gamle. Foto: Alex Berliner/BEI/REX / NTB
GIFTET SEG UNGE: Jonny Lee Miller og Angelina Jolie ga hverandre sitt ja da de var henholdvis 23 og 20 år gamle. Foto: Alex Berliner/BEI/REX / NTB Vis mer

Eksparet møtte hverandre for første gang under innspillingen av filmen «Hackers», som for øvrig var begges første, store filmrolle.

Duoen ga hverandre sitt ja i 1996 da Jolie bare var 20 år gammel og Miller 23 år. I bryllupet var det bare Jolies mor og Millers bestevenn som var til stede.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Ifølge E! News har New York Post tidligere omtalt at Miller hadde på seg svarte skinnklær for anledningen, mens Jolie hadde på seg blant annet Millers hvite skjorte med navnet hans skrevet i blod på ryggen.

På spørsmål fra pressen om hvorfor hun hadde gjort nettopp dette, svarte Jolie:

- Det er mannen din. Du er i ferd med å gifte deg med ham. Du kan ofre litt for å gjøre det spesielt.

- Ville virkelig være kona hans

I september 1997 var det imidlertid spikeren i kista for paret, bare 18 måneder etter bryllupet. Det var først i 1999 de offisielt ble skilt.

Året etter giftet Jolie seg med Billy Bob Thornton (65). Miller på sin side har tidligere vært gift med skuespiller Michele Hicks (48), som han har sønnen Buster Timothy Miller med. Miller og Hicks skilte lag i 2018.

Som de fleste vet giftet Jolie seg for tredje gang med Brad Pitt i 2014, før de gikk hver til sitt i 2016.

GJENFORENT: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe skilte seg i 2006, men i helga ble de gjenforent. Video: NTB / Privat. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

I etterkant av skilsmissene har Miller og Jolie forholdt seg single.

Det skal imidlertid nevnes at Jolie tidligere har snakket varmt om Miller, blant annet i 2004. Overfor B Magazine fortalte hun at skilsmissen trolig var det dummeste hun noensinne hadde gjort, ifølge Page Six.

- Jeg og Jonny kranglet aldri, og vi såret aldri hverandre. Jeg ville virkelig være kona hans. Jeg ville virkelig forplikte meg, har hun også sagt overfor Calgary Sun, ifølge The Mirror.

LES OGSÅ: Ærlig om livet som seksbarnsmor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer