Angelina Jolie:

Tatt på fersken på besøk hos eksmannen

Et paparazzi-bilde av skuespilleren går sin seiersgang i tabloidpressen.

PÅ BESØK: Dette paparazzi-bildet av Hollywood-stjernen Angelina Jolie har kapret spalteplass i tabloidpressen. Foto: Splash News / NTB
PÅ BESØK: Dette paparazzi-bildet av Hollywood-stjernen Angelina Jolie har kapret spalteplass i tabloidpressen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Angelina Jolie (46) har stått for en rekke overskrifter de siste årene, men de fleste av dem har imidlertid omhandlet den bitre skilsmissestriden med eksmannen Brad Pitt (57).

Det tidligere stjerneparet har kranglet om ansvaret for de seks barna sine i mange år, og nylig kom den endelige beslutningen fra retten om at Pitt får delt omsorg.

Besøkte eksen

Nå er det derimot noe helt annet enn krangelen med eksmannen som skaper overskrifter. Det har nemlig dukket opp et paparazzi-bilde av Jolie som har blitt fanget opp av flere medier, deriblant E! Online og Page Six.

På bildet ser man skuespilleren på vei ut fra leiligheten til ingen ringere enn eksmannen, skuespiller Jonny Lee Miller (48).

Jolie ankom eksmannens leilighet fredag kveld iført en lang, beige trenchcoat sammen med en veske av merket Louis Vuitton. Hun hadde også med seg en dyr flaske vin i hånden. Ifølge Page Six dro stjernen på besøk til eksmannen helt alene, uten sikkerhetsvakt.

Bare tre timer senere kom hun ut fra leiligheten.

En kilde hevder overfor E! News at Jolies sønn Knox (12) og Millers sønn er gode venner, og at de også skal ha vært der samme kveld. Kilden påstår også at eksparet har vært venner i årevis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer