Angelina Jolie:

- Tatt på fersken med superstjerne

Ryktene har begynt å svirre rundt Angelina Jolie og The Weeknd.

NY FLØRT?: Angeline Jolie ble nylig observert med sangstjernen The Weeknd. Det har sparket i gang ryktene. Foto: House of Commons / NTB
NY FLØRT?: Angeline Jolie ble nylig observert med sangstjernen The Weeknd. Det har sparket i gang ryktene. Foto: House of Commons / NTB Vis mer
Publisert

Man skulle kanskje tro at det var skrevet nok om kjærlighetslivet til Angelina Jolie (46), men den gang ei.

Hun har som kjent vært gift med blant andre skuespiller Brad Pitt (57) tidligere. Nylig ble det kjent at Jolie skal ha tilbrakt tid hjemme hos en annen eksmann, nemlig Jonny Lee Miller (48), som hun var gift med i tre år fra 1996.

Men det kan se ut til at det faktisk ikke er mer enn vennskap mellom dem. Nå skriver nemlig E! News at stjernen også har hygget seg med The Weeknd, eller Abel Makkonen Tesfaye (31) som han egentlig heter.

DÅRLIG DATE: Linni Meister er gjest hos «Senkveld» og der snakker hun om sin verste datinghistorie. Video: TV 2 Vis mer

Var sammen i timevis

De to stjernene ble observert sammen på den italienske restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica, California, og ifølge kilder skal de ikke ha hatt noe hastverk.

- Duoen tilbrakte timer på restauranten før de dro hver for seg for å unngå mistanke, sier en kilde til nettstedet.

Videre kommer det frem at de to kan ha funnet tonen over deres felles kjærlighet for Etiopia. Mens artistens foreldre er etiopiske, har Jolie adoptert datteren Zahara derfra.

The Weeknd skal også ha donert en million dollar, over 8,6 millioner norske kroner, i forbindelse med spenningen i Tigray-regionen. Det er med andre ord et land som interesserer de begge og vil dermed være et naturlig samtaleemne.

Under den angivelige daten hadde Jolie på seg en beige trench coat, en svart topp og lyserosa hæler, med sine lange lokker hengende rett ned.

DATE: The Weeknd ble nylig observert på date med Angelina Jolie. Her er han avbildet med ekskjæresten Bella Hadid i 2018. Foto: Odette Martin/REX /NTB
DATE: The Weeknd ble nylig observert på date med Angelina Jolie. Her er han avbildet med ekskjæresten Bella Hadid i 2018. Foto: Odette Martin/REX /NTB Vis mer

Artisten på sin side hadde gått for et mørkt denim-antrekk fra topp til tå, med svart T-skjorte, et kjede og svarte boots.

Hva som er stoda mellom dem vites dog ikke, og verken Jolie eller The Weeknd har foreløpig uttalt seg om den angivelige daten.

Skilsmissestrid

Det som derimot vites er at Jolie ikke virker å være helt ferdig med eksmannen Brad Pitt. Det er imidlertid ikke på kjærlighetsfronten det fremdeles er liv - eksparet krangler nemlig fortsatt om skilsmissen.

Jolie og Pitt skilte seg i 2016, og skilsmisseoppgjøret ble ferdigstilt tre år senere.

Noe de derimot ikke har klart å komme til enighet i etter fem år, er ansvarsfordelingen for parets seks felles barn Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12).

Mens Pitt etter skilsmissen ønsket delt omsorg, mente Jolie at det var best om barna tilbrakte mest tid hos henne. I mai meldte TMZ at Pitt skal ha fått ønsket sitt oppfylt, og blitt tildelt delt omsorg. Jolie skal ha anket avgjørelsen, ifølge CNN.

Hun hevdet i mars at hun har bevis for at eksmannen er voldelig, og trakk ham derfor for retten for å få større forsørgeransvar for barna. I rettspapirene den gang kom det også frem at barna deres selv ville vitne i saken - noe de skal ha blitt nektet å gjøre av dommer John Ouderkirk.

I ettertid har det ifølge blant andre Daily Mail kommet frem at tre av barna faktisk ville vitne mot Pitt. Det hevder Jolie, ifølge rettspapirer avisen har tilgang til.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- Barna er gamle nok til å forstå hva dette handler om. Og rettssaken vil selvsagt påvirke dem følelsesmessig, sier den 45 år gamle skuespillerens advokat, skrev nettstedet.

Advokaten fortsetter:

- Det er ikke berettiget å la barna oppleve en nytteløs og ugyldig prosess. Det er rett og slett grusomt.

Hva voldsanklagene konkret dreier seg om, er ikke kjent. Brad Pitt er også frikjent for tidligere anklager om barnemishandling. Rett før skilsmissen i 2016 ble han nemlig anklaget for å ha vært voldelig mot eldstesønnen Maddox på et privatfly fra Frankrike til USA.

LES OGSÅ: Derfor vekker denne detaljen oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer