Jennifer Garner:

Tatt på fersken med sin nye flamme

Jennifer Garner har gått videre etter forholdet med Ben Affleck.

NY FLAMME: Jennifer Garner (46) skal ha funnet kjærligheten på ny med John Miller (40). Her er de fotografert på en romantisk date. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Jennifer Garner (46) skal ha funnet kjærligheten på ny med John Miller (40). Her er de fotografert på en romantisk date. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 ble det kjent at det tidligere stjerneparet Jennifer Garner (46) og Ben Affleck (46) skulle skilles. Nyheten kom etter flere måneder med spekulasjoner om at ekteskapet hang i en tynn tråd.

Duoen hadde da vært gift i ti år, og har barna Violet (13), Seraphina (10) og Samuel (6) sammen.

I høst begynte det å svirre rykter om at Garner datet den seks år yngre forretningsmannen John Miller (40).

- De har vært sammen i seks måneder, og det begynner å bli seriøst, fortalte en venn av paret til Us Weekly den gang.

- Jen får frem det beste i John

I november dukket det nyforelskede paret opp på på teateret Ahmanson Theatre, i Downtown LA, hvor de så den kritikerroste musikalen «Dear Evan Hansen», ifølge E! News.

Duoen prøvde etter beste evne å holde en lav profil, og gikk hver for seg både inn og ut av lokalet for å unngå oppmerksomhet fra fotografer.

Nå, to måneder senere, har de første bildene av turtelduene sammen dukket opp.

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET: Her er duoen avbildet på balkongen sammen. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Her er duoen avbildet på balkongen sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bildene, publisert på det spanske nettstedet Hola, viser at det ferske paret holder rundt hverandre, klemmer, smiler og ler på en balkong.

Den tidligere «Alias»-stjernen ser avslappet ut og virker å nyte selskapet.

- Jen får frem det beste i John, og han er lykkeligere enn han sannsynligvis noensinne har vært. Det er et kjærlig og sunt forhold, delte en kilde med Us Weekly i november.

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLER: Skuespilleren ser svært lykkelig ut for tiden, og stråler på rød løper. Foto: NTB Scanpix
STRÅLER: Skuespilleren ser svært lykkelig ut for tiden, og stråler på rød løper. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Miller er administrerende direktør i CaliGroup, et firma som eier Miso Robotics og en kjede på rundt 50 CaliBurger restauranter. Han har vært gift tidligere og har to barn.

Datet flere menn

Høsten for to år siden uttalte Jennifer at hun ikke var interessert å leve singellivet, men at hun heller ikke var klar for å date igjen:

SKJULT: Det ferske paret skal ha møtt hverandre for over et halvt år siden, men har holdt det skjult. Foto: NTB Scanpix
SKJULT: Det ferske paret skal ha møtt hverandre for over et halvt år siden, men har holdt det skjult. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ville ikke ha valgt dette livet for meg selv eller barna mine. Jeg ville ikke valgt å være singel eller å være i denne posisjonen. Det er noe vi jobber med. Jeg har fremdeles ikke vært på en date og jeg er heller ikke interessert i å date. Om noen ønsker å spleise meg med noen, sier jeg bare «nei takk», sa hun til nettstedet News.com.au.

Etter at skilsmissen mellom henne og Ben Affleck ble ferdigstilt i oktober i fjor, fortalte derimot flere kilder til People at den vakre brunetten hadde begynt å date igjen.

- Hun har vært på flere stevnemøter, men foreløpig er hun ikke seriøs med noen menn. Som alltid, så er hun fokusert på barna og jobben, sa blant annet en kilde til nettstedet den gangen.

Saken fortsetter nedenfor.

Inn og ut av rehab

Til tross for at det nå har vært slutt mellom Ben og Jennifer i lang tid, har de begge vært klare på at de er viktige i hverandres liv, og at de ønsker å samarbeide om oppdragelsen av sine tre felles barn.

I 2017 avslørte Affleck at han hadde gjennomgått behandling for alkoholisme, nesten to år etter at han og Garner bekreftet at de skulle skilles.

Filmstjernen har siden den gang vært hyppig inn og ut av rehabilitering etter sine stadige tilbakefall. Sist i august i fjor. Da var det også Jennifer som stilte opp og kjørte eksmannen til behandlingssenteret.

- Jen har ventet på å gå videre, og nå som skilsmissen er i boks kan hun endelig gjøre det. Hun har ikke hatt noe annet valg siden Ben ble nødt til å fullføre rehab-behandlingen sin. Men hun har vært klar til å signere papirene, fortalte en kilde til People like før skilsmissen ble fullført i oktober.

LES OGSÅ: - Jeg er livredd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer