«The Kardashians»:

Tatt på fersken med ny flørt

Observert i het omfavnelse.

TOBARNSFORELDRE: Tristan Thompson og Khloé Kardashian har fått sitt andre barn. Nå er førstnevnte koblet til en ny kvinne. Foto: Reuters / NTB
TOBARNSFORELDRE: Tristan Thompson og Khloé Kardashian har fått sitt andre barn. Nå er førstnevnte koblet til en ny kvinne. Foto: Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Skandalene rundt Khloé Kardashians (38) ekskjæreste Tristan Thompson (31) ser aldri ut til å ta slutt.

I desember 2021 delte Thompson at han hadde fått en sønn sammen med den personlige treneren Maralee Nichols (31), et sidesprang som angivelig fant sted da han fortsatt var i et forhold med Khloé.

En representant for realitystjernen uttalte til People i august at hun og Thompson hadde fått sitt andre barn via surrogati.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», fortalte hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Eksparet, som fra før har datteren True Thompson (4), ønsket sønnen velkommen i juli og hans ankomst ble dokumentert i sesongpremieren av den andre sesongen av «The Kardashians».

Bare timer før sesongpremieren av «The Kardashians», som blant annet belyste Thompsons mange skandaler, samt hans nyfødte sønn, ble han observert på en nattklubb med OnlyFans-stjernen Juanita JCV (23).

Eksplisitte videoer med «svogeren»

Ifølge Page Six ble 31 år gamle Thompson observert i het omfavnelse med den 23 år gamle kvinnen på en etterfest i West Hollywood. Selv om duoen ankom på forskjellige tidspunkt skal de ha forlatt festen sammen.

Juanita, som har i overkant av to millioner følgere på Instagram, er kanskje mest kjent for sine eksplisitte OnlyFans-innlegg med rapperen Tyga. Sistnevnte var for øvrig i et tre år langt forhold med Thompsons eks-svigerinne, Kylie Jenner (25).

Skandalene står i kø

Thompson og Kardashian begynte å date i 2016, og fikk datteren True Thompson i 2018. Det har vært en virvelvindromanse av de sjeldne, og paret har ved flere anledninger varslet om både brudd og gjenforeninger som følge av utroskapsanklagene.

Det verserte lenge rykter om at Thompson skal ha hatt et sidesprang med Kylie Jenners tidligere bestevenninne Jordyn Woods i 2019, og nyheten om den angivelige affæren, slo ned som en bombe i medieverden.

DOBBELTGJENGER: Hvor enn hun går, får hun høre at hun ligner på Kim Kardashian. Vis mer

Selv om forholdet til Kardashian og Thompson flere ganger har kommet seg gjennom de utallige skandalene, varslet influenseren i juli i fjor at et endelig brudd med basketballproffen var et faktum.

I januar i år kom sjokkbeskjeden om at Thompson hadde fått en sønn sammen med den personlige treneren Maralee Nichols - knappe 6 måneder før Kardashian og Thompson kunne ønske deres andre barn velkommen.

- Gleder meg til å lukke dette kapittelet

I sesongpremieren av «The Kardashians» åpnet en gråtkvalt Khloé seg om den dramatiske tiden etter at Thompsons eskapader ble offentliggjort.

Kardashian avslørte også at hun ikke var klar over ekskjærestens sidesprang med Nichols da de gikk gjennom surrogati-prosessen.

– Jeg vil ikke at noen skal tro at jeg gjorde dette etterpå. Hvorfor ville jeg hatt barn med noen som nettopp fikk en baby med en annen? sa hun i sesongpremieren.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som fikk seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Tobarnsmoren fortsatte med å beskrive hvordan sønnens ankomst ville tillate henne å gå videre fra traumene etter Thompsons utroskap:

- Nå som sønnen min er her kan jeg endelig gå videre og nyte. Jeg gleder meg til å lukke dette kapittelet.

I episoden fikk man også se at den 38 år gamle stjernen hevet seg over dramaet, og lot Thompson besøke dem på sykehuset etter fødselen av sønnen.

Kardashian har hittil ikke avslørt sønnens navn, men har imidlertid antydet at det begynner med bokstaven T.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien fikk mye kritikk etter premieren av første sesong av «The Kardashians», og det var spesielt én detalj som fikk reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

LES OGSÅ: Sovnet på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer