Zac Efron:

- Tatt på fersken med ny flørt

Zac Efron blir koblet til ny kvinne etter bruddet med den danske svømmeren.

NY KJÆRESTE?: Zac Efron har den siste tiden blitt fotografert med det som skal være hans nye flamme. Her sammen i Australia tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix
NY KJÆRESTE?: Zac Efron har den siste tiden blitt fotografert med det som skal være hans nye flamme. Her sammen i Australia tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Dette året har det florert flere rykter rundt «High School Musical»-stjernen Zac Efrons (32) kjærlighetsliv. I januar ble det kjent at han skulle ha brutt med den danske svømmeren Sarah Bro (24), men det så samtidig ikke ut til at skuespilleren tok bruddet altfor hardt.

Samme måned ble han nemlig koblet til skuespiller Halston Sage (27) men nå kan det se ut til at også det var en heller kortvarig romanse.

Ifølge People er det nemlig en ny kvinne som har kapret Efrons hjerte, den australske modellen Vanessa Valladares (25). De to turtelduene har den siste tiden blitt fotografert sammen ved flere anledninger, blant annet under en lunsj i Australia.

- Har det gøy

Efron og Valladares møttes på en kafé i juni, og skal ha tilbrakt mye tid sammen i etterkant.

PÅ DATE: Zac og Vanessa fotografert i Byron Bay på vei til lunsj nylig. Foto: NTB scanpix
PÅ DATE: Zac og Vanessa fotografert i Byron Bay på vei til lunsj nylig. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De møttes tidligere i sommer. De begynte å henge sammen i juli og var nylig på en skireise sammen, sier en kilde til det amerikanske kjendismagasinet, og fortsetter:

- Man kan se at de har det gøy. Hun tilbringer mye tid hjemme hos han.

For bare få dager siden ble de to turtelduene fotografert gående på gaten i Byron Bay og gjorde fint lite for å skjule sine følelser for fotografene. På bildene ser man de to på vei til lunsj mens de holder hverandre i hånden.

Modell

Mens Efron er best kjent fra «High School Musical» og har hatt en solid skuespillerkarriere siden, er hans utkårede en australsk modell som har jobbet for en rekke store merker som Love St., Of the Sun og RVCA.

På Instagram, hvor hun går under navnet «_is_ness» og har over 53 600 følgere, deler hun mye fra den tilsynelatende luksuriøse hverdagen sin. Alt fra eksotiske reiser til modelloppdrag er godt foreviget i sosiale medier.

Så langt har verken Efron eller hans nye flamme kommentert romanseryktene offentlig - de har heller ikke lagt ut bilde av hverandre på sine respektive kanaler i sosiale medier.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Brudd

Det var i mars i fjor at forholdet mellom Efron og danske Sarah Bro ble kjent, etter at de hadde blitt observert sammen på trening i Los Angeles. De satt også side om side under en UFC-kamp i Las Vegas.

Den danske idrettsutøveren, som blant annet representerte Danmark under sommer-OL i Rio de Janeiro for snart fire år siden, kommer opprinnelig fra København, men har siden bosatt seg i Los Angeles i USA.

Overfor Us Weekly sa en kilde at forholdet «bare ikke fungerte mer».

- Hun kom tilbake til Los Angeles, og det kom aldri ordentlig i gang igjen, sa kilden til kjendisnettstedet.

Efron har sluttet å følge Bro på Instagram, mens hun fremdeles er å finne blant følgerne hans. Fra tid til annen liker hun også bildene hans. Efron kommenterte aldri bruddet med dansken, ei heller romanseryktene med Halston Sage som oppsto tidligere i år.

LES OGSÅ: Kjæreste med tv-kollega

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer