Liam Hemsworth:

Tatt på fersken med ny flamme

Skuespilleren ser ut til å ha kommet over ekskona.

BEKFREFTER DE FORHOLDET?: Siden desember har romanseryktene svirret rundt Liam Hemsworth og Gabriella Brooks. Nå kan det se ut som at de bekrefter forholdet. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
BEKFREFTER DE FORHOLDET?: Siden desember har romanseryktene svirret rundt Liam Hemsworth og Gabriella Brooks. Nå kan det se ut som at de bekrefter forholdet. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liam Hemsworth (30) og Gabriella Brooks (21) blir koblet opp mot hverandre nok en gang - og denne gangen i hete omgivelser.

Nylig ble det publisert bilder av dem på stranda i australske Byron Bay, hvor det ser ut som at paret ikke klarer å holde verken hender eller lepper unna hverandre.

Duoen ser tilsynelatende ut til å bekrefte romanseryktene med de hete bildene, for turtelduene er langt fra redde for å vise tiltrekningen dem imellom.

Forelsket

Liam har blitt koblet opp mot den australske modellen flere ganger, blant annet i desember, da han introduserte Gabriella for familien i Australia.

Den gangen var det også spekulasjoner rundt hva som hadde skjedd mellom ham og hans tidligere flørt, Maddison Brown (22).

Verken Gabriella eller Liam har kommentert romanseryktene, men om man skal konkludere utifra bildene, virker det som at paret trives i hverandres selskap.

ØMME KYSS: Liam Hemsworth og Gabriella Brooks nøt hverandres selskap på stranda i Byron Bay. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
ØMME KYSS: Liam Hemsworth og Gabriella Brooks nøt hverandres selskap på stranda i Byron Bay. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Foreløpig ser det ut til at offentligheten ikke får vite noe stort mer enn det vi vet til nå. Verken Liam eller den 21 år gamle modellen følger hverandre på Instagram, og om dette er for å ikke skape spekulasjoner er uvisst. Om paret faktisk kommer til å bekrefte romansen sin, vil tiden vise.

Tidligere flamme

Etter at sjokknyheten kom om at Liam og Miley Cyrus (27) hadde valgt å gå fra hverandre, tok det ikke så lang tid før Liam ble observert sammen med en annen. Som tidligere nevnt florerte ryktene om Liam og Maddison tilbake i oktober, da kyssebilder av dem i New York lekket ut. Den gangen fikk vi heller ingen bekreftelse av romanseryktene.

EKSKONA: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var i et langvarig av-og-på-forhold som endte i et kortvarig ekteskap. Foto: NTB scanpix
EKSKONA: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var i et langvarig av-og-på-forhold som endte i et kortvarig ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg vil ikke svare på det spørsmålet. Regelen min er å ikke snakke om privatlivet mitt, sa Maddison Brown til magasinet Confidential den gangen, ifølge E! News.

Modellen kunne forstå hvorfor folk var interesserte i å vite hva som hadde skjedd, men understreket at «dette ikke er noe som er hennes hverdagskost».

- Jeg forstår det. Alle ønsker sladder. Det er menneskelig natur. Det plager meg egentlig ikke så mye. Jeg bare lar være å gi det oppmerksomhet.

- Hun vil ikke leve slik

Den australske modellen Gabriella Brooks skal tidligere ha vært i et langvarig forhold med «1975»-artisten Matthew Healy (30). Eks-paret skal visstnok ha hatt et fire år langt forhold. I følge nettstedet Her, var årsaken til bruddet at all festingen til Matthew kom imellom dem.

Artisten skal ha vært ofte på turné samme år som paret gikk hvert til sitt, og livsstilen hans skal ha påvirket forholdet deres på en negativ måte.

- Matthew er fantastisk når han er i form, men han er ikke den enkleste å være sammen med, har kilder fortalt til The Sun.

Det skal ha vært en stor belastning på forholdet deres, og turnéen skal ikke ha hjulpet på.

- Han fester mye når han er hjemme, og Gabby hadde fått nok. Hun vil ikke leve slik, skal kilden ha fortalt.

LES OGSÅ: - Sannheten bak sjokkbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer