Liam Hemsworth:

Tatt på fersken med ny flamme

Skuespilleren ser ut til å ha kommet over ekskona.

BEKFREFTER DE FORHOLDET?: Siden desember har romanseryktene svirret rundt Liam Hemsworth og Gabriella Brooks. Nå kan det se ut som at de bekrefter forholdet. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
BEKFREFTER DE FORHOLDET?: Siden desember har romanseryktene svirret rundt Liam Hemsworth og Gabriella Brooks. Nå kan det se ut som at de bekrefter forholdet. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liam Hemsworth (30) og Gabriella Brooks (21) blir koblet opp mot hverandre nok en gang - og denne gangen i hete omgivelser.

Nylig ble det publisert bilder av dem på stranda i australske Byron Bay, hvor det ser ut som at paret ikke klarer å holde verken hender eller lepper unna hverandre.

Duoen ser tilsynelatende ut til å bekrefte romanseryktene med de hete bildene, for turtelduene er langt fra redde for å vise tiltrekningen dem imellom.

Forelsket

Liam har blitt koblet opp mot den australske modellen flere ganger, blant annet i desember, da han introduserte Gabriella for familien i Australia.

Den gangen var det også spekulasjoner rundt hva som hadde skjedd mellom ham og hans tidligere flørt, Maddison Brown (22).

Verken Gabriella eller Liam har kommentert romanseryktene, men om man skal konkludere utifra bildene, virker det som at paret trives i hverandres selskap.

Foreløpig ser det ut til at offentligheten ikke får vite noe stort mer enn det vi vet til nå. Verken Liam eller den 21 år gamle modellen følger hverandre på Instagram, og om dette er for å ikke skape spekulasjoner er uvisst. Om paret faktisk kommer til å bekrefte romansen sin, vil tiden vise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer