Kanye West:

- Tatt på fersken med ny flamme (22)

Rapperens nye flamme er halvparten så gammel som ham.

DATER?: Kanye West skal etter alt å dømme ha gått videre etter bruddet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
DATER?: Kanye West skal etter alt å dømme ha gått videre etter bruddet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uken har romanserykter mellom Kim Kardashian (41) og den 14 år yngre komikeren Pete Davidson (27) florert i amerikansk presse.

Duoen har både blitt avbildet hånd i hånd og vært på hemmelig middag sammen. Realitystjernen skal også ha rådført seg med sine nærmeste om situasjonen.

- En av de første tingene Kim gjorde var å få råd fra familie og venner, og de alle oppmuntret henne til å «kjøre på». Det har vært tydelig ganske lenge nå at hun har savnet moro og latter i livet, og Pete kan definitivt tilby det, fortalte en kilde til US Weekly i helgen.

Kim søkte som kjent om skilsmisse fra rapperen Kanye West (44) etter nærmere syv års ekteskap i vinter. Sammen har de barna North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Var i Miami sammen

Nå har også rapperen blitt observert på date - med den betraktelig mye yngre modellen Vinetria (22).

Ifølge både Page Six og Daily Mail, som har publisert bilder av duoen sammen på en basketballkamp i Minneapolis i helgen, skal de to ha truffet hverandre for en liten stund siden.

«Kanye West dater modellen Vinetria», skriver Page Six og hevder videre at artisten har «hooket opp med henne en god stund allerede».

Basketballkampen er imidlertid første gang de viser seg offentlig sammen.

Page Six skriver også at 22-åringen var med firebarnsfaren til Miami sist måned da han spilte inn podkast-intervjuet «Drink Champs». I tillegg skal hun ha deltatt på rapperens kontroversielle Sunday Service på Halloween.

Nyheten om den angivelig gryende romansen kommer bare dager etter at det nevnte «Drink Champs»-intervjuet med Kanye ble sluppet. I intervjuet ga han imidlertid utrykk for at han ønsker å finne tilbake til Kim og samle familien igjen.

- Jeg har aldri sett skilsmissepapirene. Vi er ikke en gang skilt, fortalte han blant annet, ifølge Page Six.

- Barna mine vil at foreldrene deres skal være sammen. Jeg vil at vi skal være sammen, uttalte han også.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Datet supermodell

Likevel skal altså 44-åringen ha innledet en romanse med den California-baserte modellen. Dette er heller ikke første flørt «Donda»-sangeren har hatt etter bruddet med Kim Kardashian.

Det var i februar at det ble kjent at det var slutt mellom stjerneparet, og knappe tre måneder senere oppstod det rykter om at Kanye hadde begynt å date supermodellen Irina Shayk (35).

KRITIKK: Det ble dårlig stemning rundt bordet da Kardashian-familien fikk vite at Kanye West hadde sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

I slutten av mai meldte en rekke tabloidmedier, deriblant Perez Hilton, Daily Mail og DeuxMoi, at de to hadde truffet hverandre i det skjulte. Ryktene oppsto først på Instagram-kontoen DeuxMoi.

- Kanye West dater Irina Shayk i hemmelighet, altså Bradley Coopers babymamma, uttalte en kilde til kontoen da.

Shayk var nemlig sammen med Hollywood-stjernen Bradley Cooper (46) i fire år, men de brøt med hverandre sommeren 2019. Forholdet resulterte i datteren Lea De Seine Shayk Cooper (4).

I juni fikk ryktene ytterligere ben å gå på, da Daily Mail publiserte bilder av West og Shayk på ferie sammen i Frankrike.

«Kanye West og Irina Shayk bekrefter de hete ryktene om en ny romanse etter skilsmissen fra Kim Kardashian. På våre eksklusive bilder kan man se Kanye og Irina på en romantisk spasertur i Provence i Frankrike, hvor de bor sammen det på luksuriøse boutiquehotellet Villa La Coste», skrev nettstedet.

FØL MEG: Musikkvideoen til «Feel Me» av Kanye West og Tyga skal ha blitt lekket - og det er et merkelig syn. Video: Rød Løper/@elirussellinnetz Vis mer

LES OGSÅ: - De forlot stedet sammen i en privatbil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer