Linni Meister:

Tatt på fersken med mystisk mann

Nye bilder av Linni Meister vekker oppsikt.

NY FLØRT: Vi har observert Linni Meister på fjellet med en mystisk fyr. Når vi spør om hun har fått seg kjæreste, svarer hun en smule kryptisk. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer
Publisert

Denne vinteren har nordmenn fulgt spent med på om Linni Meister (36) kunne finne sin store kjærlighet, i Discovery-programmet «Linni søker drømmeprinsen».

Den tidligere glamourmodellen har tur etter tur vraket elleve menn, og flere har lurt på om den tidligere glamourmodellen faktisk har funnet kjærligheten.

Nå kan det virke som Meister har skutt gullfuglen. Se og Hørs eksklusive bilder viser nå en smilende opplagt Linni Meister (36) tett omslynget med en mystisk mann.

MYSTISK FLØRT: Linni Meister har denne vinteren forsøkt å finne kjærligheten på TV. Nå kan det se ut som at hun har truffet blink. Foto: Tor Lindseth / Rasmus Werner
MYSTISK FLØRT: Linni Meister har denne vinteren forsøkt å finne kjærligheten på TV. Nå kan det se ut som at hun har truffet blink. Foto: Tor Lindseth / Rasmus Werner Vis mer

Se de romantiske og hete bildene og les hele saken på Se og Hør Pluss.

Hytteflørt

Sammen hadde Linni og den mystiske mannen et stevnemøte langs snødekte småveier i et hyttefeltet i utkanten av Hemsedal. Hun skal ha tilbrakt en helg sammen med sin nye venn, da paret ble observert i skibygda både lørdagen og søndagen.

«LINNIS VERDEN»: Linni Meister får egen TV-serie. Video: Discovery+ Vis mer

Det er tydelig at Linni koser seg i vennens nærvær, og at følelsene hun viser er ekte. På vei tilbake til hytta hoppet Linni opp på ryggen hans, og forsøkte å velte ham over ende i snøen til latter og skrik.

Se alle bildene og les om den mystiske mannen på Se og Hør Pluss.

Se og Hør har vært i kontakt med Linni Meister, som ikke ønsker å uttale seg om saken.

Drømmetypen

Det var etter oppskrift fra kjendisstylist Jan Thomas at Meister bestemte seg for å finne kjærligheten på TV. Han fant sin Harlem Alexander i Sør-Afrika under innspillingen av «Jan Thomas søker drømmeprinsen». Etter noen runder med seg selv bestemte hun seg for å gi et lignende konsept en sjanse.

- Det fungerte jo for Jan Thomas, så det blir spennende å se om det går veien for meg også, sa hun til Se og Hør før innspilling.

NY PRINS UT: Det er ikke mange igjen om kampen om Linni Meisters hjertet, og nok en gang måtte en prins forlate gjengen i Kragerø. Video: Rød Løper Vis mer

Hun hadde derimot problemer med å se for seg hva slags fyr hun skulle ende opp med.

- Jeg har så mye forskjellige menn jeg har vært sammen med. Ikke har jeg en type mann, ikke noe spesielt utseende, og heller ikke alder tydeligvis - så jeg tror det blir litt forskjellige å se i programmet - så får vi se om noen melder seg på, sa hun lurt den gang, og la til at et stort pluss hadde vært om drømmemannen var god med barn, hadde livet på stell og at han var snill og grei.

Linni Meister har en sønn fra et tidligere forhold med Bernhard Berntzen (43). Hun har også vært forlovet tre ganger tidligere. Hvor denne nye romansen ender, vil tiden vise …

LES OGSÅ: Svarer på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer