Scott Disick:

Tatt på fersken med modellflørt

Et halvt år etter bruddet, er Scott Disick ute på vift igjen.

PÅ FLØRTERN: Scott Disick har angivelig funnet tonen med nok en modell. Her er han fotografert i 2019. Foto: Broadimage/Shutterstock, NTB
PÅ FLØRTERN: Scott Disick har angivelig funnet tonen med nok en modell. Her er han fotografert i 2019. Foto: Broadimage/Shutterstock, NTB Vis mer
Publisert

Få forhold i Hollywood har vært like turbulente som Scott Disick (37) og Sofia Richie (22) sitt. De har vært av og på en rekke ganger, men i mai skal det ha tatt slutt en gang for alle. Da hadde duoen vært sammen i nærmere tre år.

Rehab, rykter og drama oppsummerer i grunn perioden for kjæresteparet. Etter bruddet tidligere i år har det gått rykter om at begge to har funnet lykken nå ny. Mens Richie nylig ble fotografert hånd i hånd med Jaden Smith (22), skal Disick være på gang med nok en ung modell.

For bare få dager siden ble han nemlig fotografert med 24 år gamle Bella Banos, som har gjort det stort som modell de siste årene. Hun følges av rundt 80 000 mennesker på Instagram, der hun legger ut innlegg om trening, mote og selvsagt bilder fra karrieren som modell.

TATT PÅ FERSKEN: Scott Disick og Bella Banos ble nylig fotografert sammen på Nobu i Malibu. De ankom og forlot stedet sammen. Foto: Backgrid USA, NTB
TATT PÅ FERSKEN: Scott Disick og Bella Banos ble nylig fotografert sammen på Nobu i Malibu. De ankom og forlot stedet sammen. Foto: Backgrid USA, NTB Vis mer

- Elsker hverandre

The Sun skriver at hun og Disick ble spottet sammen med en livvakt på kjendisstedet Nobu i Malibu - en favoritt blant Kardashian-familien. Bilder fra stedet viser at de to både ankommer og forlater stedet, etter det som skal ha vært en date.

Scott hadde på seg en oransje skjorte, vide bukser og joggesko, mens flørten gikk for en liten topp, kort skjørt og høye hæler med snøring. Ingen kilder har uttalt seg om hvordan stemningen mellom de to skal være, men basert på bildene alene kan det se ut som de to nyter tiden sammen.

De to skal ha kjent hverandre i flere år. Ifølge Hollywood Life var hun med Disick til Costa Rica på ferie for tre år siden. I et intervju den gang uttalte hun at de hadde et godt forhold.

- Scott kaller meg jenta si og vi har sagt at vi elsker hverandre, sa hun da, ifølge nettstedet.

Selv om de to angivelig flørter, følger de ikke hverandre på Instagram. 24-åringen følger derimot både Kendall og Kylie Jenner, uten at de følger henne tilbake.

At Disick drar på date med en ung modell er på ingen måte overraskende. Han har nemlig bevist gang på gang at unge kvinner er «smaken hans». Daten vekker imidlertid oppmerksomhet fordi han nylig kom med nokså overraskende uttalelser.

FORVIRRET: Den nye traileren til «Keeping Up with the Kardashians» skaper forvirring hos fansen. Video Rød Løper Vis mer

Da traileren til den nyeste sesongen av «Keeping up with the Kardashians» ble sluppet, kunngjorde Disick nemlig at han ønsket å få nok et barn med eksen - Kourtney Kardashian (41).

Paret har fra før de tre barna Mason (10), Penelope (8) og Reign (5), men nå skal den tidligere playboyen altså angivelig ha lyst på et fjerde. Episoden har ikke blitt vist ennå, og dermed vet man ikke om hvorvidt det hele var en vits - eller om han faktisk har lyst på nok et avkom.

Kourtney og Scott var et par i hele ni år før forholdet tok slutt i 2015. Gjennom forholdet har fans blant annet få ta del i hennes årelange kamp mot både utroskapsrykter og Scotts ville festvaner. Han har blant annet festet så hardt at han i 2015 sjekket inn på et rehabiliteringssenter - samme år som paret gikk hver til sitt.

Over for alltid

Siden nyheten om bruddet i 2015 har det stadig blitt spekulert på om duoen har funnet tilbake til hverandre, og fansen har lenge hatt et håp om at Kourtney og Scott nok en gang skal bli et par.

KRANGLER: I «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

De begge har funnet kjærligheten på ny etter at de gikk hver til sitt, selv om begge er single nå. Ifølge en kilde til Hollywood Life i fjor, har Kourtney derimot innsett at det ikke er realistisk å bli sammen med Scott igjen.

- De kommer ikke til å være i et forhold med hverandre igjen, fortalte kilden den gang, og la til:

- Det kommer ikke til å skje. De kan leke med tanken, men de vil aldri bli et romantisk par igjen. Det er for mye for dem å håndtere, og Scott og Sofia var på et bra sted. Så uansett hvor mye de ønsker det, vil de ikke finne tilbake til hverandre. Ingen av dem føler seg dårlig på grunn av det, for de har kommet til et punkt hvor det er greit for dem.

LES OGSÅ: - Utroskapen fikk meg ut av ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer