Scott Disick:

Tatt på fersken med modellflørt

Et halvt år etter bruddet, er Scott Disick ute på vift igjen.

PÅ FLØRTERN: Scott Disick har angivelig funnet tonen med nok en modell. Her er han fotografert i 2019. Foto: Broadimage/Shutterstock, NTB
PÅ FLØRTERN: Scott Disick har angivelig funnet tonen med nok en modell. Her er han fotografert i 2019. Foto: Broadimage/Shutterstock, NTB Vis mer
Publisert

Få forhold i Hollywood har vært like turbulente som Scott Disick (37) og Sofia Richie (22) sitt. De har vært av og på en rekke ganger, men i mai skal det ha tatt slutt en gang for alle. Da hadde duoen vært sammen i nærmere tre år.

Rehab, rykter og drama oppsummerer i grunn perioden for kjæresteparet. Etter bruddet tidligere i år har det gått rykter om at begge to har funnet lykken nå ny. Mens Richie nylig ble fotografert hånd i hånd med Jaden Smith (22), skal Disick være på gang med nok en ung modell.

For bare få dager siden ble han nemlig fotografert med 24 år gamle Bella Banos, som har gjort det stort som modell de siste årene. Hun følges av rundt 80 000 mennesker på Instagram, der hun legger ut innlegg om trening, mote og selvsagt bilder fra karrieren som modell.

- Elsker hverandre

The Sun skriver at hun og Disick ble spottet sammen med en livvakt på kjendisstedet Nobu i Malibu - en favoritt blant Kardashian-familien. Bilder fra stedet viser at de to både ankommer og forlater stedet, etter det som skal ha vært en date.

Scott hadde på seg en oransje skjorte, vide bukser og joggesko, mens flørten gikk for en liten topp, kort skjørt og høye hæler med snøring. Ingen kilder har uttalt seg om hvordan stemningen mellom de to skal være, men basert på bildene alene kan det se ut som de to nyter tiden sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer