Tatt på fersken med kjæresten

Justin Timberlake ble bokstavelig talt tatt med buksene nede.

PINLIG BERØRT: Justin Timberlake sier til UsMagazine.com at han aldri vil glemme øyeblikket da moren hans tok ham på fersken i senga med en jente. Foto: All Over Press
PINLIG BERØRT: Justin Timberlake sier til UsMagazine.com at han aldri vil glemme øyeblikket da moren hans tok ham på fersken i senga med en jente. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artisten og skuespilleren Justin Timberlake har datet flere av Hollywoods vakreste kvinner, som Britney Spears, Jessia Biel og Cameron Diaz.

Men til UsMagazine.com avslører Timberlake  - som for tiden er aktuell i filmen «Friends With Benefits» at det var sammen med en jente han datet før han ble berømt, at han opplevde sitt til nå pinligste øyeblikk på soverommet.

- Moren min tok meg på fersken med kjæresten min. Hun var ikke veldig blid, fordi hun mente jeg var altfor ung til å være i sengen med en jente, sier han.

Timberlake har den siste tiden vært koblet til skuespilleren Scarlett Johansson, etter at hun i juni overnattet i hans leilighet i New York.

- Hun reiste hjem i 10-tiden - i de samme klærne hun hadde på seg kvelden før. Men hennes «walk of shame» varte ikke lenge. Justins sjåfør stod nemlig klar til å kjøre henne hjem, skrev den britiske avisen The Sun.

Paret har også spilt mot hverandre i Justins musikkvideo «What Comes Around... Goes Around», hvor de blant annet kysser heftig i en scene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tatt på fersken etter natt hos Justin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer