Olivia Wilde og Harry Styles:

Tatt på fersken med flyttelass hos Harry

Forholdet mellom de to turtelduene ser ut til å ha eskalert.

PÅ FLYTTEFOT?: Det ser ut til at skuespiller Olivia Wilde har planer om å bli Harry Styles' nye samboer. Foto: 007 / MEGA / NTB
PÅ FLYTTEFOT?: Det ser ut til at skuespiller Olivia Wilde har planer om å bli Harry Styles' nye samboer. Foto: 007 / MEGA / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Olivia Wilde (36) og tidligere One Direction-stjerne Harry Styles (27) har fått enorm oppmerksomhet de siste månedene, og flere fans er ovebervist om at det har oppstått søt musikk mellom dem.

Duoen spiller mot hverandre i den nye filmen «Don't Worry Darling», og har i den anledning blitt observert sammen en rekke ganger. Nylig røpet blant annet en kilde overfor People at turtelduene knapt klarer å holde seg unna hverandre, og at begge parter skal være svært lykkelige.

Nå kan det imidlertid se ut til at forholdet har eskalert. På valentinsdagen forrige helg ble nemlig Wilde observert, mens hun lastet flere store vesker og kofferter inn i bilen sin. Bilen sto parkert ved hjemmet hun delte med eksforloveden, skuespiller Jason Sudeikis (45).

Det melder blant andre Page Six.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Samboere?

Senere samme dag ble hun fotografert idet hun lastet av bagasjen sin utenfor hjemmet til Styles i Hollywood Hills.

Dette setter selvsagt ytterligere fart på romanseryktene og flere medier tolker det som at de nå tar forholdet et steg videre ved å flytte sammen.

Page Six har forsøkt å få en kommentar fra talspersonene til de to stjernene, men har foreløpig ikke lykkes. Om det faktisk er et samboerskap eller simpelthen bare noen overnattinger gjenstår derfor å se.

TURTELDUER: Harry Styles og Olivia Wilde har angivelig tatt forholdet et steg videre. Foto: Backgrid USA / NTB
TURTELDUER: Harry Styles og Olivia Wilde har angivelig tatt forholdet et steg videre. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer

Selv om ingen av dem har uttalt seg om romanseryktene hittil delte Wilde en lengre hyllest til Styles på Instagram på valentinsdagen.

Innledningvis skrev Wilde at de fleste mannlige skuespillere ikke ønsker å spille biroller i filmer med en kvinnelig ledende rolle.

«Bransjen har oppdratt dem til å tro at det reduserer makten deres (det vil si økonomisk verdi) å akseptere disse rollene, noe som er en av grunnene til at det er så vanskelig å få finansiering av filmer som fokuserer på kvinnelige historier. Dette er ingen spøk, det er vanskelig å finne skuespillere som ser hvorfor det kan være verdt å la en kvinne være i rampelyset», fortsetter hun.

«Harry Styles, vår «Jack». Ikke bare gledet han seg over muligheten til å tillate den strålende Florence Pugh til å være i sentrum som vår «Alice», men han tilførte hver scene en nyansert følelse av medmenneskelighet. Han trengte ikke å bli med i sirkuset vårt, men han hoppet om bord med ydmykhet og nåde og overrasket oss hver dag med sitt talent, varme og evne til å kjøre bakover», skriver skuespilleren videre.

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

Holdt hender

Det er altså den siste måneden romanseryktene mellom duoen har florert, og i januar hevdet en kilde at de hadde datet i noen uker. Samme måned ble de observert i bryllupet til Styles manager, Jeffrey Azoff.

- De var sammen i et bryllup i Montecito i California. De var kjærlige med hverandre rundt vennene sine, leide og så veldig lykkelige ut. De har datet i noen uker, fortalte en kilde til People den gang.

The Sun har tidligere meldt at forholdet mellom de to kollegaene var dårlig skjult under innspillingen av filmen.

- Det var en åpen hemmelighet på settet i Palm Springs. De var veldig profesjonelle, men alle visste at noe foregikk mellom dem. Harry har til og med møtt barna hennes flere ganger da de besøkte henne på location, fortalte kilden.

Som nevnt har Wilde vært forlovet med Jason Sudeikis. De to gikk hver til sitt i november i fjor etter ni år sammen. Wilde og Sudeikis er foreldre til de to barna Otis (6) og Daisy (4).

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Vil ha henne tilbake

En kilde hevdet imidlertid at beslutningen om å bryte forlovelsen ble tatt flere måneder i forkant av bruddet.

- Hun var mer travel enn ham til tider, noe som har vært vanskelig. De møtte motstand på mange områder og besluttet at det var best å gå separate veier, sa en kilde til Daily Mail.

BRØT FORLOVELSEN: I november i fjor ble det kjent at Olivia Wilde og Jason Sudeikis hadde gått hver til sitt. Foto: Rob Latour/ REX / NTB
BRØT FORLOVELSEN: I november i fjor ble det kjent at Olivia Wilde og Jason Sudeikis hadde gått hver til sitt. Foto: Rob Latour/ REX / NTB Vis mer

Kort tid etter at romanseryktene mellom Styles og Wilde begynte å florere hevdet kilder at Sudeikis følte seg «knust» og «ført bak lyset» av den nye romansen. Us Weekly på sin side meldte i januar at han desperat ønsker å få tilbake eksforloveden.

- Jason hadde ikke noe annet valg enn å tre til side og la Olivia gjøre sin greie. Men han håper dette bare er en fase og at hun vil komme til fornuft eller at Harry blir lei og går videre om ikke alt for lenge, fortalte en kilde.

Denne uken meldte imidlertid The Sun at Sudeikis skal ha fått øynene opp for den britiske glamourmodellen og skuespilleren Keeley Hazell (34). Ifølge The Sun skal duoen ha møttes i all hemmelighet i London under innspillingen av Apple TV-serien «Ted Lasso» i London.

LES OGSÅ: Derfor tror fansen at han kommer ut av skapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer