Tatt på fersken med en annen mann

George Michael må ha en veldig forståelsesfull kjæreste…

HET FERIE: Etter at turneen i Australia var over for tre uker siden har George Michael oppholdt seg i Sydney. Foto: All Over Press
HET FERIE: Etter at turneen i Australia var over for tre uker siden har George Michael oppholdt seg i Sydney. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen George Michael (46) er vant til å havne på tabloidforsidene for sitt utsvevende liv. Nå har han igjen vakt oppmerksomhet, for under en tur til Australia ble «Wake Me Up Before You Go-Go»-sangeren avbildet kyssende på en helt annen mann enn kjæresten Kenny Goss.

I Sydney nøt Michael det varme været til sjøs på en yacht og med en yngre herremann, og de to ble avbildet mens de kysset i sjøen. Men skal vi tro den engelske avisen The Sun, gikk det lengre enn det.

- På andre bilder, som vi ikke kan trykke, hinter om at utforskingen gikk litt lengre, skriver avisen.

Se bildene av en kyssende Michael her. (Ekstern lenke)

Dette er langt fra første gang under deres 14 år lange romanse at George og Kennys forhold er blitt hardt testet. Også tidligere er George Michael avslørt med andre menn.

Etter at Michael ble arrestert for narkotikabruk på et toalett i London i 2008, skal de også ha gjort det slutt for en kortere periode.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Arrestert mens han var på do