Tatt på fersken med elskerinne

«Two and a half men»-stjernen Chuck Lorres kjæreste fikk den julegaven hun minst av alt ønsket seg.

SLUTT: «Two and a half men»-stjernene Chuck Lorre og Emmanuelle Vaugier har gått hvert til sitt etter at han ble sett med en annen dame da hun var på jobbreise. Foto: All Over Press
SLUTT: «Two and a half men»-stjernene Chuck Lorre og Emmanuelle Vaugier har gått hvert til sitt etter at han ble sett med en annen dame da hun var på jobbreise. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  «Two and a half men»-stjernene Chuck Lorre og Emmanuelle Vaugier har gjort det slutt etter å ha vært kjærester i to år, skriver Radaronline.com.

Lorre, som er skaperen og produsenten bak den populære TV-serien, og Vaugier som i mange år spilte Charlie Sheens kjæreste i TV-showet, gjorde det slutt like før jul.

- Hun var borte i en måned og jobbet i Vancouver, og hørte fra en venn at Chuck hadde blitt sett ute med en annen dame. Hun konfronterte ham med det da hun kom tilbake og han innrømmet affæren til slutt. Hun var såret og knust. Hun kunne aldri ha forestilt seg at dette kunne skje, sier en kilde nær paret til RadarOnline.com.

Og for skuespillerinnen kunne ikke bruddet ha kommet på et verre tidspunkt.

- Emmanuelle hadde allerede lagt planer for Chuck og henne i julen. Vennene hennes har tatt godt vare på henne, men det har vært tøft. Hun er en veldig glad person. Alle elsker Emmanuelle og de kan ikke forstå at dette kunne skje, sier en kilde til nettstedet.

Bruddet mellom de to føyer seg inn i rekken av havererte forhold for mannlige «Two and a half men»-stjerner.

Charlie Sheen opplevde at to ekteskap gikk dukken under hans tid i TV-showet, og arvtageren Ashton Kutcher rakk bare såvidt å starte i serien før hans ekteskap med Demi Moore tok slutt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ingen kan ta så mye kokain og jobbe