Angelina Jolie og Jonny Lee Miller:

Tatt på fersken med eksmannen

Eksparet ble observert på en middag sammen.

KVALITETSTID: Angelina Jolie og eksmannen Jonny Lee Miller ble tatt på fersken etter at de hadde spist en middag sammen tidligere denne uken. Foto: Backgrid USA / NTB
KVALITETSTID: Angelina Jolie og eksmannen Jonny Lee Miller ble tatt på fersken etter at de hadde spist en middag sammen tidligere denne uken. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

I midten av juni fikk et paparazzibilde av Hollywood-stjernen Angelina Jolie (46) stor oppmerksomhet. Bakgrunnen var at bildet viste Jolie på vei ut av leiligheten til eksmannen, skuespiller Jonny Lee Miller (48).

Med en flaske vin i hånden gikk skuespilleren inn i leilighetsbygget til eksmannen, før hun dro sin vei tre timer senere. En kilde overfor E! News hevdet imidlertid den gang at Jolies sønn Knox (13) og Millers sønn er gode venner, og at de også skal ha vært der samme kveld.

PÅ BESØK: Dette paparazzibildet av Hollywood-stjernen Angelina Jolie kapret spalteplass i tabloidpressen. Foto: Splash News / NTB
PÅ BESØK: Dette paparazzibildet av Hollywood-stjernen Angelina Jolie kapret spalteplass i tabloidpressen. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Kilden hevdet også at eksparet har vært venner i årevis. Samme måned ble hun ifølge E! News nok en gang observert utenfor eksmannens leilighet, men denne gangen hadde hun sønnen Pax (17) med seg.

Nøt en middag

Nå har derimot nok et bilde av eksparet dukket opp, og ikke overraskende skaper også dette bildet overskrifter - blant annet i Daily Mail. Ifølge den britiske tabloidavisen var eksparet ute og spiste en middag sammen på restauranten Eoc i Beverly Hills i California.

Bildet viser paret i bilen på vei hjem fra restauranten. En kilde overfor E! News hevder imidlertid at de to bare er gode venner.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Hittil har ingen av dem uttalt seg om det er noe mer enn vennskap mellom dem. De har imidlertid alltid vært ærlige om at de har hatt et godt forhold siden skilsmissen i 1999. I 2014 mintes blant annet Jolie sitt første møte med Lee Miller under innspillingen av thrilleren «Hackers».

- Det er der jeg møtte Jonny, som fortsatt er en god venn. Så jeg tenker alltid på ham når jeg tenker tilbake på det. Selv om jeg er helt sikker på at filmen ser veldig gammel ut nå, hadde vi det veldig gøy med å lage den, uttalte hun den gang, ifølge E! News.

GJENFORENT?: Om det er noe mer enn vennskap mellom Angelina Jolie og eksmannen Jonny Lee Miller gjenstår å se, men de tilbringer i hvert fall tid sammen. Her i 2005. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
GJENFORENT?: Om det er noe mer enn vennskap mellom Angelina Jolie og eksmannen Jonny Lee Miller gjenstår å se, men de tilbringer i hvert fall tid sammen. Her i 2005. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer

Koblet til annen stjerne

Som nevnt var det i 1999 at Angelina Jolie og Jonny Lee Miller valgte å gå hver til sitt. I etterkant har førstnevnte vært gift med Billy Bob Thornton (66) og Brad Pitt (57), mens Lee Miller på sin side har vært gift med Michele Hicks (48).

I dag er de begge single.

Det skal derimot nevnes at Jolie har vært koblet til artisten The Weeknd, eller Abel Makkonen Tesfaye (31) som han egentlig heter, siden i sommer. De to ble først observert sammen på den italienske restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica, California.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Duoen tilbrakte timer på restauranten før de dro hver for seg for å unngå mistanke, sa en kilde i juli til E! News.

Noen uker senere var de igjen ute og spiste på samme restaurant. Om Jolie faktisk har noe på gang med Jonny Lee Miller eller The Weeknd gjenstår å se, ettersom ingen har uttalt seg om romanseryktene hittil.

LES OGSÅ: - Hun trodde aldri det kom til å vare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer