Jennifer Garner:

Tatt på fersken med eksen

De to eksene har blitt observert flere ganger denne høsten.

ROMANSERYKTER: Jennifer Garner og John Miller observert sammen et drøyt år etter bruddet. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB
ROMANSERYKTER: Jennifer Garner og John Miller observert sammen et drøyt år etter bruddet. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

For et drøyt år siden ble det kjent at Jennifer Garner (49) og John Miller (43) hadde gått hver til sitt etter to år som kjærester.

I mai i år begynte imidlertid ryktene å svirre om at de to kanskje ikke var helt ferdig med hverandre likevel, men så langt har de klart å holde det hele under radaren.

Date?

Det er derfor til stor glede for fansen at det nå har dukket opp flere nye bilder av Hollywood-stjernen og Miller.

Ifølge People ble de to eksene, eller hva status er akkurat nå, observert i gatene i New York onsdag denne uken. Paret skal ha vært hverdagslig kledd med hver sin kaffe i hånden.

I STORBYEN: Jennifer og John i New Yorks gater onsdag denne uken. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB
I STORBYEN: Jennifer og John i New Yorks gater onsdag denne uken. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB Vis mer

Smilene satt tilsynelatende også løst hos de to, men det er foreløpig ikke kjent om det er snakk om en gryende romanse eller bare vennskap mellom dem.

OPPMERKSOMHET: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner (48) får nok en gang oppmerksomhet for kjæledyra sine. Foto: Splash News Vis mer

Holdt bruddet hemmelig

Duoen har som nevnt vernet godt om hverandre hele veien, noe de også gjorde da de gikk hver til sitt. Bruddet i fjor skal nemlig ha skjedd i hemmelighet flere måneder før det ble allmenn kjent.

- De er ikke sammen lenger, avslørte en kilde til InTouch i fjor, og la til at det allerede hadde vært slutt en stund mellom dem.

- De er fortsatt venner, så det kan hende at de kan finne tilbake til hverandre i fremtiden, delte kilden videre.

Om det er det som er i ferd med å skje, altså at de har funnet tilbake til hverandre, gjenstår å se.

HJELPER EKSEN: John Arne Riise hjelper ekskjæresten Louise Angelica Riise med oppussing. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisdatter nekter å skjule sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer