<strong>BARNESTJERNE:</strong> Sammen med blant andre Jamie Lynn Spears (midten), slo Matthew Underwood igjennom som barnestjerne i serien «Zoey 101». Serien  -som ble laget fra 2006-2008 - ble her til lands sendt på TVNorge. Foto: TVNorge
BARNESTJERNE: Sammen med blant andre Jamie Lynn Spears (midten), slo Matthew Underwood igjennom som barnestjerne i serien «Zoey 101». Serien -som ble laget fra 2006-2008 - ble her til lands sendt på TVNorge. Foto: TVNorge Vis mer

Tatt på fersken med dop og mindreårig jente

TV-stjernen Matthew Underwood la seg flat da politiet stormet inn på soverommet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Matthew Underwood (22) slo igjennom som barnestjerne i TVNorge-serien «Zoey 101», hvor han spilte mot blant annet Britney Spears' lillesøster Jamie Lynn.

Nå har imidlertid Underwood havnet i søkelyset av langt mindre hyggelige grunner, etter at politiet i en aksjon mot hjemmet hans 27. april.

På soverommet fant de ifølge nettsiden TMZ Underwood med en mengde hasj. På soverommet var også hans 17 år gamle kjæreste.

Nå har Underwood ifølge TMZ inngått en avtale med politiet, som førter til at han erklærer seg skyldig i besittelse av hasj, besittelse av brukerutstyr for narkotika og medvirkning til at en mindreårig begår forbrytelse.

Som følge av tilståelsen slipper imidlertid Underwood fengsel, men må gå på et avvenningskurs, være med i en støttegruppe for pårørende til narkomane, og å betale en bot.

Skuespilleren - som har slitt med å få roller etter at «Zoey 101» ble lagt ned i 2008 - har foreløpig ikke kommentert TMZs opplysninger.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Popstjernen har ikke betalt skatt på sju år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer