KLINTE MED BROREN: Kendall Jenner (t.v.) skal ha klint til med lillebroren til venninnene Bella og Gigi Hadid etter en moteprisutdeling i New York mandag. Her er trekløveret avbildet sammen i storbyen i fjor. Foto: Taylor Jewell/Vogue/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
KLINTE MED BROREN: Kendall Jenner (t.v.) skal ha klint til med lillebroren til venninnene Bella og Gigi Hadid etter en moteprisutdeling i New York mandag. Her er trekløveret avbildet sammen i storbyen i fjor. Foto: Taylor Jewell/Vogue/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Kendall Jenner og Anwar Hadid:

- Tatt på fersken med bestevenninnens bror

Skal ha klint til på fest etter CFDA Awards.

Publisert

Mandag kveld ble moteprisutdelingen CFDA Fashion Awards arrangert i New York, og en lang rekke stjerner i mote- og underholdningsbransjen troppet opp på den røde løperen.

Blant dem var reality-stjernen Kim Kardashian (37), som mottok kveldens Influencer Award, og hennes halvsøster Kendall Jenner (22).

PÅ MOTEFEST: Kendall Jenner med søstrene Kourtney og Kim Kardashian, samt Raf Simons - kreativ leder hos Calvin Klein - på CFDA Awards mandag. Foto: Neil Rasmus/ BFA /REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
PÅ MOTEFEST: Kendall Jenner med søstrene Kourtney og Kim Kardashian, samt Raf Simons - kreativ leder hos Calvin Klein - på CFDA Awards mandag. Foto: Neil Rasmus/ BFA /REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Selv om kvelden altså var svært stjernespekket, er det tilsynelatende etterfesten som nå skaper flest overskrifter.

Ifølge nettsteder som TMZ og RadarOnline ble nemlig Kendall tatt på fersken med modellen Anwar Hadid (18), som er lillebroren til to av hennes beste venninner, Gigi (23) og Bella Hadid (21).

- Kysset og koste

Ifølge TMZ ble de to observert mens de klinte heftig på CFDA-etterfesten i de små timer natt til tirsdag.

Anwar skal ha blitt identifisert ut fra sitt blekblonde hår. I tillegg delte Kendall et bilde av de tatoverte hendene hans på Instagram Stories, noe som indikerer at de to satt sammen.

Duoen ble for øvrig også avbildet med samme bord under CFDA Awards-festlighetene.

SATT SAMMEN: Kendall Jenner og Anwar Hadid (t.h.) satt side om side ved et av bordene på motefesten, sammen med blant andre Russell Westbrook og Eva Chen. Foto: Neil Rasmus/ BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
SATT SAMMEN: Kendall Jenner og Anwar Hadid (t.h.) satt side om side ved et av bordene på motefesten, sammen med blant andre Russell Westbrook og Eva Chen. Foto: Neil Rasmus/ BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Øyenvitner sier til TMZ at Kendall og Anwar hang sammen på New York-baren Socialista i et par timer.

Supermodellen skal ha kysset og kost med 18-åringen hele tiden, før hun tilsynetalende dro alene tilbake til hotellet sitt i firetiden om morgenen.

KYSSET KENDALL?: Anwar Hadid på rød løper under CFDA Fashion Awards 2018. Foto: NTB scanpix
KYSSET KENDALL?: Anwar Hadid på rød løper under CFDA Fashion Awards 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

TMZ bemerker for øvrig at Kendall publiserte et Instagram-bilde sammen med Anwar for over halvannet år siden, da han var bare 17 år gammel.

I bildeteksten skrev hun «Dibs?», som er slang for å forlange noe eller ha førsterett på noe.

Saken fortsetter nedenfor.

dibs?

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

Anklaget for utroskap

At Kendall Jenner tilsynelatende har lagt sin elsk på bestevenninnenes lillebror, som er fire år yngre enn henne, er muligens oppsiktsvekkende nok i seg selv.

Imidlertid melder RadarOnline at Anwar Hadid faktisk er i et forhold.

Nettstedet skriver at 18-åringen fortsatt er kjæreste med «Bates Motel»-skuespiller Nicola Peltz (23).

For under en måned siden delte Anwar et bilde av seg selv og Nicola fra et Prada-arrangement, der han omtalte henne som sin «elskede» i bildeteksten.

Flere av Anwars følgere har for øvrig skrevet «cheater» (å være utro, journ.anm.) i kommentarfeltet under bildet, men det kan virke som om forholdet mellom ham og kjæresten egentlig er over.

Saken fortsetter nedenfor.

@prada with an official member of OYL and my lova @nicolaannepeltz

Et innlegg delt av Anwar Hadid (@anwarhadid)

TMZ melder nemlig på sin side at Anwar og Nicola gjorde det slutt forrige måned, og i skrivende stund følger ikke de to hverandre på Instagram.

Tidligere har duoen delt søte bilder av hverandre i sosiale medier, men per nå er det nyeste bildet sammen med Anwar på Nicolas Instagram-profil fra starten av januar.

MED NICOLA: Anwar Hadid og Nicola Peltz avbildet på en Golden Globe-etterfest sammen med kultfigur Tommy Wiseau (t.v.) i starten av januar. Dette er for øvrig det eneste bildet av Nicola og Anwar fra 2018 som i skrivende stund ligger på hennes Instagram-konto. Foto: NTB scanpix
MED NICOLA: Anwar Hadid og Nicola Peltz avbildet på en Golden Globe-etterfest sammen med kultfigur Tommy Wiseau (t.v.) i starten av januar. Dette er for øvrig det eneste bildet av Nicola og Anwar fra 2018 som i skrivende stund ligger på hennes Instagram-konto. Foto: NTB scanpix Vis mer

Koblet til basketballstjerner

Kendall Jenner er for øvrig det medlemmet i Kardashian-/ Jenner-klanen som er mest tilbakeholden med å kommentere privatlivet sitt, og foreløpig har hun forholdt seg taus om Anwar Hadid.

Den siste tiden er hun blitt koblet til både basketballstjernen Ben Simmons (21) og Blake Griffin (29) - som også spiller basketball.

Ifølge TMZ skal romansen med Blake ha tatt slutt tidligere i år, mens hun i helgen ble observert på sykkeltur med Ben.

I et intervju med Vogue i mars kunne Kendall uansett fortelle at hun trives på det private plan, og at hun er lykkelig om dagen - uten at hun ønsket å bekrefte om det var Blake eller en annen hun siktet til.

- Han er veldig snill. Jeg har en som er veldig snill mot meg, fortalte skjønnheten i intervjuet, ifølge People.

LES OGSÅ: - Jeg har lyst på mange barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer