Tatt på fersken i parken

Popstjernen George Michael sjokkerer igjen !

BLE UVENNER: Elton John  (59)- som også er homofil- skal tidligere ha bedt kompisen George Michael komme seg mere ut. Men rådet ble nok fulgt litt for godt... Foto: AP
BLE UVENNER: Elton John (59)- som også er homofil- skal tidligere ha bedt kompisen George Michael komme seg mere ut. Men rådet ble nok fulgt litt for godt... Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nattejakt!

Den homofile sangeren - kjent for låter som "Don't let the sun come down on me"- fikk forklaringsproblemer da han ble fersket  i en av Londons beryktede homseparker med buksa på knærne, ifølge Nes of The World.

- Er du ikke homofil ? Så dra til helvete !  Dette er min kultur, ropte den tidligere Wham-artisten til  avisa News Of The Worlds  journalist, før han spant av gårde i sin Mercedes.

Michael (43)  skal ha sneket seg rundt på det populære homse-treffstedet en god stund, før han sjekket opp en 58 år gammel bygningsarbeider ved navn Kirtland med et "Careless Whisper."

- Jeg liker egentlig ikke George Michael, og kjente ham ikke igjen med en gang. Men han var god til å kysse, sa natteflammen da han  nølende kom fram fra mørket.

Kirtland insisterer på at Michaels " Fast love" bak busken ikke ble fullbyrdet.

- Det var ikke fullbyrdet, men fantastisk. Men jeg er sjokkert over at en så kjent person som George Michael gjør slikt. Det kan være veldig farlig, sier han.

Episoden er den siste i en rekke skandaler fra stjernen.

Like etter nyttår måtte han få politiet til å "Wake me up before you go-go" da de fant ham sovende i bilen, mellom narkotika og flasker med alkohol.

Og Michael ble avhørt av politiet igjen da han kolliderte med tre parkerte biler, etter vinglete kjøring.

Fire uker senere kjørte han ned en trafikk-kjegle i et lyskryss, etter å ha sovnet bak rattet.

Nå tviler ekspertene på om Michaels plateselskap vil gi ham "One More Try" til å redde karrieren...

SE DE EKSKLUSIVE BILDENE I TIRSDAGENS SE OG HØR!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer