Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Tatt på fersken i hett kyss

Romanseryktene rundt duoen vil ingen ende ta.

GAMLE KJÆRESTER: Lopez og Afflecks gamle romanse ser ut til å ha blusset opp igjen. Her er de i 2003, da de var forlovet. Foto: Alex Berliner / Bei / REX / NTB
GAMLE KJÆRESTER: Lopez og Afflecks gamle romanse ser ut til å ha blusset opp igjen. Her er de i 2003, da de var forlovet. Foto: Alex Berliner / Bei / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Lopez (51) og Ben Affleck (48) var et av Hollywoods heteste par i sin tid. Stjerneparet fikk raskt kallenavnet «Bennifer», men lykken skulle ikke vare for den kjente duoen - og i 2004 skilte de lag etter bare to års forlovelse.

Nå kan det se ut til at den over 17 år gamle romansen har begynt å blusse opp igjen. Lopez og Affleck har tilbrakt mistenkelig mye tid sammen de siste ukene, noe som har vært hyppig spaltestoff i sladremediene.

Det kan virke som at Lopez har vendt seg mot eksen etter at forholdet med Alex Rodriguez (45) slo sprekker i april. Affleck er også singel for tiden - så timingen skal det i hvert fall ikke stå på.

Duoen har blitt avbildet ved flere anledninger den siste tiden, og for litt over en uke siden holdt de kjærlig rundt hverandre på vei til en restaurant i Hollywood.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Klinte til

Affleck og Lopez skal imidlertid ikke ha møtt hverandre så mye den siste tiden, men ble gjenforent i Los Angeles forrige fredag, ifølge People.

I anledning gjenforeningen har det nå dukket opp noen oppsiktsvekkende paparazzi-bilder av de to turtelduene.

For aller første gang har nemlig Lopez og Affleck blitt tatt på fersken i et kyss. Det melder Page Six som har bildene av de to stjernene.

Ifølge nettstedet fant kysset sted da Lopez og Affleck var ute å nøt en middag sammen på restauranten Nobu i Malibu søndag. Middagen skal ha vært i anledning bursdagen til Lopez' søster Lynda som fylte 50 år.

Flere familiemedlemmer skal også ha vært til stede under middagen.

Tilbrakte tid med Lopez' mor

Som nevnt har ikke Lopez og Affleck fått møttes altfor mye i det siste. Lopez skal ha vært opptatt med en musikkvideoinnspilling i Miami, mens Affleck har på sin side oppholdt seg i Las Vegas.

Der skal han også ha møtt Jennifer Lopez' mor, Guadalupe Rodríguez. Det skjedde i forbindelse med en innspilling der Lopez' mor hadde en av rollene.

Affleck skal ha hatt et svært nært forhold til Jennifer Lopez sin mor da de var sammen.

- Jennifers mor og Ben var veldig nære før i tiden. Guadalupe elsket Ben. Hun ble veldig lei seg da de ikke klarte å ordne opp i ting den gang. Hun er henrykt over at de har funnet tilbake til hverandre nå, hevdet en kilde overfor People.

2003: Ben Affleck og Jennifer Lopez i 2003. Året etter brøt de forlovelsen. Foto: Shutterstock / Broadimage / NTB
2003: Ben Affleck og Jennifer Lopez i 2003. Året etter brøt de forlovelsen. Foto: Shutterstock / Broadimage / NTB Vis mer

Ifølge kilden har Jennifer Lopez også et nært forhold til moren sin.

- Jennifer står moren sin veldig nær. Det er viktig for henne at personen hun er sammen med, kommer overens med moren. Jennifer elsker at Ben og Guadalupe møttes i Las Vegas. De elsker begge å gamble, og hadde det gøy sammen på Wynn hotell, hevdet kilden.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Observert sammen

Den siste måneden har de to stjernene blitt observert sammen en rekke ganger, og ryktene om at de har funnet tilbake til hverandre har vært på alles lepper.

Da de var på vei til en romantisk middagsdate i starten av juni, klarte de ikke å holde fingrene fra hverandre. De to turtelduene ble fotografert med armene godt pakket rundt hverandre, mens de gikk inn på en restaurant i Hollywood.

På et tidspunkt la Lopez hodet på brystet til Affleck, mens de leide hender på vei inn. De to ankom også restauranten sammen i sistnevntes bil.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- De så veldig lykkelige ut gjennom hele kvelden og Ben hadde armen sin rundt Jennifer mye av kvelden. De kom og dro sammen, sa en kilde til Entertainment Tonight.

Ifølge People skal duoen også ha begynt å planlegge sommeren sammen.

- De ønsker å tilbringe så mye tid sammen som bare mulig, sa en kilde til nettstedet nylig.

Ben Affleck har tidligere vært sammen med den 16 år yngre skuespilleren Ana de Armas (33). Forholdet tok slutt i januar i år.

LES OGSÅ: Derfor heter programmet «Sommerhytta»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer