Adele:

- Tatt på fersken etter skilsmissen

Adele skal ha funnet seg en ny mann - som er prikk lik den forrige.

TILBAKE PÅ MARKEDET: Det hevdes at superstjernen Adele ikke hviler på sine laurbær etter skilsmissen. Hun har angivelig en meget god tone med en skjeggete amerikaner i New York. Foto: NTB scanpix
TILBAKE PÅ MARKEDET: Det hevdes at superstjernen Adele ikke hviler på sine laurbær etter skilsmissen. Hun har angivelig en meget god tone med en skjeggete amerikaner i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke bekreftet den britiske popstjernen Adele Adkins (30) at hun og ektemannen Simon Konecki (45) går hver til sitt etter syv år sammen.

Sammen har de sønnen Angelo (6).

Kunngjøringen kom hun med via sine representanter, som kom med en uttalelse til nyhetsbyrået AP.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet. Det vil ikke gis noen ytterligere kommentar, het det i uttalelsen.

BRUDD: Adele og Simon offentliggjorde skilsmissen tidligere i april. Allerede nå skal superstjernen ha fått en ny flamme. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Adele og Simon offentliggjorde skilsmissen tidligere i april. Allerede nå skal superstjernen ha fått en ny flamme. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ny flamme

Det virker derimot ikke som at Adele tar bruddet spesielt tungt. Ifølge flere britiske medier, deriblant Mirror og The Sun, er 30-åringen allerede tilbake på markedet.

Hun skal nemlig ha blitt observert med en fremmed mann i New York, som hun like gjerne kysset offentlig.

Mediene skriver at denne mannen var mistenkelig lik eksmannen Simon. Han skal ha hatt et stort skjegg, som eksen, og blir av pressen døpt som en «Konecki lookalike». De to skal ha vært på flere hemmelige dater den siste tiden.

GJEMMER SEG: Adele befinner seg for tiden i New York, der hun skal ha fått en god tone med en ny mann. Her er hun fotografert i slutten av mars. Foto: NTB scanpix
GJEMMER SEG: Adele befinner seg for tiden i New York, der hun skal ha fått en god tone med en ny mann. Her er hun fotografert i slutten av mars. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Adele er en sterk kvinne, og hun vil gjerne ha livet tilbake på rett kjøl. Hun har begynt å like amerikanske menn, noe som skjedde da hun bodde i Los Angeles, og kysset derfor en kjekk gentleman på en bar i New York. Han har et stort skjegg som Simon, men var litt mer velstelt, forteller en kilde til The Sun.

Kilden sier videre at Adele og denne mystiske mannen angivelig prøver å bli bedre kjent med hverandre nå. Det skal derimot ikke være sånn at hun er på jakt etter ny kjæreste med en gang, men hun tester ut markedet.

Venner skal ha vitset om at hun bør laste ned Tinder, men det skjer nok ikke med det første. Akkurat nå koser hun seg angivelig med den mystiske amerikanske mannen, før hun ser an hva hun vil med relasjonen.

Dyr affære

Det største problemet med skilsmissen skal ifølge Mirror være at det blir svært kostbart for superstjernen.

Som en av Storbritannias mest suksessrike artister, skal Adeles formue ha vokst seg til svimlende 1,6 milliarder kroner, ifølge avisen.

Se dette innlegget på Instagram

#COYS ❤️

Et innlegg delt av Adele (@adele)

Paret skal angivelig ikke ha inngått særeie da de giftet seg, noe som betyr at skilsmissen kan komme til å koste Adele halve formuen, altså omtrent 800 millioner kroner.

Konecki, som blant annet er direktør i den veldedige organisasjonen Drop4Drop, som bidrar med rent drikkevann i utviklingsland, skal selv komme fra en velstående familie og ha en egen formue.

Alene på prisutdeling

Avisen Daily Mail skriver at parets beslutning om å gå hver til sitt skal ha vært tatt allerede før jul. I likhet med parets ekteskap, skal likevel bruddet ha gått under medienes radar inntil artistens representanter forrige lørdag kunne bekrefte bruddet.

Selv om paret ikke har bekreftet bruddet før nå, skal det i lengre tid ha versert rykter om at forholdet hadde tatt slutt.

I februar skal Konecki ha dukket opp under årets Brit Awards-utdeling sammen med en venn. Selskapet hans, Life Water, var også sponsorer for utdelingen, og hadde derfor sitt eget bord.

Adele, som har vært til stede på den gjeve prisutdelingen siden hun slo gjennom som artist, var derimot ikke til stede.

En kilde skal ha uttalt til avisen at det denne kvelden skal ha blitt hvisket om at forholdet var over, men at Simon selv hadde virket å være i et så godt humør at flere mente det ikke kunne være sant.

LES OGSÅ: - Sannheten er at de har problemer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer