<strong>DETTE BILDET STARTET RYKTENE:</strong> Kjærlighetsryktene begynte å svirre rundt Justin Timberlake og Scarlett Johansson etter at de to spilte inn hete scener sammen i hans musikkvideo «What Goes Around... Comes Around». Foto: All Over Press
DETTE BILDET STARTET RYKTENE: Kjærlighetsryktene begynte å svirre rundt Justin Timberlake og Scarlett Johansson etter at de to spilte inn hete scener sammen i hans musikkvideo «What Goes Around... Comes Around». Foto: All Over Press Vis mer

Tatt på fersken etter natt hos Justin

- Scarlett Johansson dro hjem i de samme klærne hun kom i kvelden før.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at det ble slutt mellom Scarlett Johansson (26) og hennes skuespiller-kollega Sean Penn for tre uker siden, har romanseryktene svirret rundt henne og popartisten Justin Timberlake (30).

Og paret forsøkte ikke å legge noen demper på ryktene, da Scarlett tidligere denne uken ble med «Sexy Back»-sangeren hjem etter en fuktig natt på byen i New York, og ikke dro hjem morgenen etter.

- Hun reiste hjem i 10-tiden - i de samme klærne hun hadde på seg kvelden før. Men hennes «walk of shame» varte ikke lenge. Justins sjåfør stod nemlig klar til å kjøre henne hjem, skriver den britiske avisen The Sun.

Kvelden før hadde de to flørtet hett på den trendy nattklubben Kenmare, ifølge øyenvitner.

- De tok på hverandre hele tiden, mens de satt ved et VIP-bord sammen med noen venner. Da de gikk for å danse, så de knapt på noen andre fordi de var så opptatt av hverandre, sier kilden til The Sun.

Paret- som også spiller sammen i Justins  musikkvideo «What Goes Around... Comes Around», har foreløpig ikke kommentert kjærlighetsryktene selv.

Timberlake kjøpte den eksklusive leiligheten - som ligger i TriBeCa-området i New York - for over 50 millioner kroner, mens han var sammen med skuespilleren Jessica Biel. Men etter at det ble slutt mellom de to i mars, har han gjort den om til en av New Yorks mest eksklusive ungkarsboliger.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Justin ruset på narkotika

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer