Channing Tatum og Zoë Kravitz:

«Tatt på fersken» etter Met-gallaen

Channing Tatum og Zoë Kravitz fortsetter å helle bensin på ryktebålet.

HVER FOR SEG, MEN SAMMEN?: Channing Tatum og Zoë Kravitz gikk på rød løper hver for seg, men forlot festen sammen. Foto: Juju Roba / Backgrid / NTB
HVER FOR SEG, MEN SAMMEN?: Channing Tatum og Zoë Kravitz gikk på rød løper hver for seg, men forlot festen sammen. Foto: Juju Roba / Backgrid / NTB Vis mer
Publisert

Siden Channing Tatum (41) og Jenna Dewan (40) skilte seg i 2018, har kjærlighetslivet til førstnevnte blitt skrevet om i hytt og gevær. Hans turbulente av-og-på-forhold til artist Jessie J (33) var lenge i fokus, men han har også rukket å date andre mellom slagene.

Sist ut til å bli koblet til «Magic Mike»-stjernen, er den amerikanske skuespilleren Zoë Kravitz (32), kjent fra blant annet «Divergent» og «Big Little Lies».

Romanseryktene har florert rundt duoen i et par måneder, men de har hittil ikke bekreftet forholdet. Under mandagens Met-galla var det imidlertid én detalj som kan ha avslørt turtelduene.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Gikk ikke sammen

Det har nesten ikke vært en Met-galla uten et beryktet par som dukker opp på rød løper sammen og dermed bekrefter romanserykter.

Stjerneparet Zayn Malik (28) og Gigi Hadid (26) gjorde det i 2016, mens Selena Gomez (29) og The Weeknd (31) gjorde det samme to år senere.

Det ble dessverre ikke tilfellet for Tatum og Kravitz, da de gikk på rød løper hver for seg. Det var imidlertid det som skjedde etter den verdenskjente gallaen som nå har skapt overskrifter.

SAMMEN: Channing Tatum og Zoë Kravitz på vei ut fra Met-gallaen mandag kveld. Foto: Juju Roba / Backgrid / NTB
SAMMEN: Channing Tatum og Zoë Kravitz på vei ut fra Met-gallaen mandag kveld. Foto: Juju Roba / Backgrid / NTB Vis mer

Duoen forlot nemlig festen sammen, og ble blant annet fotografert gående ned trappen mot utgangen. De ble også fotografert utenfor lokalet på vei til bilen.

ROMANSE: Tatum og Kravitz har hittil ikke bekreftet romansen, men mye tyder på at de har et nært forhold til hverandre. Foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock/NTB
ROMANSE: Tatum og Kravitz har hittil ikke bekreftet romansen, men mye tyder på at de har et nært forhold til hverandre. Foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock/NTB Vis mer

Bekreftet ryktene

Selv om de ikke har bekreftet at det er noe mellom dem, fortalte nylig en kilde til E! News at det er mer enn vennskap mellom skuespillerne.

- De tilbringer mye tid sammen og har det veldig gøy. De er mer enn nære venner og kolleger. Forholdet deres har vokst til mye mer, sa kilden.

To uker senere meldte US Weekly at de to var blitt et par.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien under helgens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

- De begge har alltid syntes at den andre var kul, morsom og attraktiv, men de prøvde seg aldri på hverandre fordi de aldri var single samtidig, fortalte en kilde overfor US Weekly.

Tatum og Kravitz skal ha funnet tonen i sommer. På tidspunktet var Kravitz fullt opptatt med regidebuten sin med den kommende filmen «Pussy Island». Så hvordan fikk hun egentlig tid til å date?

I filmen spiller nemlig ingen ringere enn Tatum selv, noe som kan bety at de to har fått tilbrakt mye tid sammen.

HISSIGPROPP: Conor McGregor stjal overskiftene etter helgens MTV Video Music Awards. Video: Rødt Kort. Vis mer

Involverer seg ikke

Romanseryktene med Tatum begynte å florere ni måneder etter at Kravitz skilte seg fra eksmannen Karl Glusman (33), etter et 18 måneder langt ekteskap.

Tatum har på sin side vært skilt fra ekskona Jenna Dewan siden 2018. De to deler datteren Everly (8) sammen. Skuespilleren har flere ganger snakket åpent om pappatilværelsen, og tidligere i år delte han en liten hyllest til datteren på Instagram.

Da romanseryktene mellom Tatum og Kravitz begynte å florere hevdet en kilde at førstnevntes ekskone ikke bryr seg nevneverdig om at skuespilleren skal ha funnet kjærligheten på ny.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Jenna involverer seg ikke i hvem han dater. Hun vil det beste for Channing og håper at han er frisk og glad, sa kilden til E! News.

Kilden forklarte videre at Dewan ønsker å prioritere familien og forholdet til forloveden Steve Kazee (45). Dewan og Kazee ble for øvrig foreldre i mars i fjor, og skal snart gifte seg.

LES OGSÅ: - La oss gjøre det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer