Chloë Grace Moretz

Tatt på fersken etter Beckham-bruddet

Chloë Grace Moretz klinte til.

NY FLØRT: Chloë Grace Moretz var tidligere sammen med Brooklyn Beckham, men har etter bruddet vært koblet til flere kjendiser. Nå skal hun ha funnet lykken med en kvinnelig modell. Foto: NTB scanpix
NY FLØRT: Chloë Grace Moretz var tidligere sammen med Brooklyn Beckham, men har etter bruddet vært koblet til flere kjendiser. Nå skal hun ha funnet lykken med en kvinnelig modell. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det går sjelden en dag uten at en Beckham-mann skaper overskrifter i britiske og amerikanske medier, og denne gangen er det eldstesønnen Brooklyn (19) som sørger for de tabloide titlene.

Eller - det er ikke 19-åringen direkte som sørger for at amerikanske medier i denne helgen har flere oppslag. Det er hans ekskjæreste, skuespiller Chloë Grace Moretz (21), som står for overskriftene denne gangen.

Hun var sammen med den britiske kjekkasen fra høsten 2015 til midten av 2018, i et svært turbulent av-og-på-forhold. Den siste spikeren i kisten for romansen skal ha vært at Brooklyn ble fanget i akten med den 20 år gamle modellen Lexi Wood. Bilder av paret i het omfavnelse i offentlig rom ble spredt som ild i tørt gress, og fansen så rødt.

Selv om det trolig var vondt for Chloë å se de intime bildene, har hun ikke hvilt på sine laurbær denne høsten. Hun har hatt en flørt med Dylan O'Brien (27), og nylig ble hun tatt på fersken med en jente.

Het flørt

Det er Page Six som omtaler den hemmelige romansen. Den 21 år gamle skuespilleren ble nemlig fotografert utenfor den trendy restauranten Nobu Malibu, der hun klinte til med sin nye flamme. Hennes forrige forhold var med en gutt, men denne gangen har den unge skjønnheten falt for en jente.

KLINTE TIL: Chloë og Kate var angivelig utadskikkelige utenfor utestedet i Malibu. Foto: MEGA / NTB scanpix
KLINTE TIL: Chloë og Kate var angivelig utadskikkelige utenfor utestedet i Malibu. Foto: MEGA / NTB scanpix Vis mer

Bildene viser nemlig Chloë i het omfavnelse med modellen Kate Harrison. Ifølge Daily Mail er hun 27 år gammel, og barn av to amerikanske skuespillere. Hun har 45 000 følgere på Instagram, og viser gjerne frem modellkroppen sin til fansen. I fjor var hun trykket i Playboy, i forbindelse med en photoshoot sammen med en annen modell.

Harrison har tidligere vært sammen med Nick Simmons, som er sønnen til den amerikanske Kiss-legenden Gene Simmons. Det er derfor trygt å si at hun har vært i rampelyset noen år allerede, selv om den gryende romansen med Chloë sørger for ekstra blest rundt henne.

De to jentene koste seg angivelig på Nobu Malibu, Kardashian-familiens favorittrestaurant, før de dro videre til utestedet Soho House. Der skal det ha blitt en sen kveld på de to kjendisjentene, som ble observert mens de forlot stedet hånd i hånd.

Ifølge mennesker som Page Six har pratet med, skal de ha stått utenfor utestedet i het omfavnelse med hverandre i over en halvtime, før de dro sin vei.

Det er kanskje ikke mange som har fått med seg at Chloë liker både gutter og jenter. Hun har hele livet vært svært åpen om at hun støtter LHBT-miljøet, siden begge brødrene hennes er homofile.

- Jeg vokste opp mens jeg jobbet på vegne av dem, fordi det knuste hjertet mitt å se at folk ikke hørte på dem. Jeg tok det som et personlig oppdrag å prate åpent om dette på vegne av dem, slik at jeg kunne si til mennesker at det ikke er noen stor greie å være homofil, har hun sagt til Gay Times tidligere.

TOK SLUTT: Brooklyn og Chloë var et pent par, og poserte ofte for fotografene. Det skulle derimot ikke vare for evig. Foto: NTB scanpix
TOK SLUTT: Brooklyn og Chloë var et pent par, og poserte ofte for fotografene. Det skulle derimot ikke vare for evig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hintet om utroskap

Selv om det virker som om både Chloë og Brooklyn er lykkelige på hver sin kant nå, var forholdet de to en gang i tiden hadde svært turbulent.

Etter at bildene av Wood og Beckham begynte å bli spredt rundt på internett, publiserte Moretz et innlegg på Instagram Story, som ifølge Huffington Post ble tolket som et tegn på at Brooklyn hadde vært utro mot henne.

Det hun gjorde var å publisere et bilde av rapperen Cardi B sin låt, «Be Careful». I høst Moretz seg om tiden etter bruddet i et intervju med The Sunday Times.

Hun fortalte at hun aldri får fred fra det, fordi det stadig skrives om i mediene, og deretter spres i sosiale medier.

Det samme gjelder for øvrig eksens nye, angivelige kjærlighetsforhold:

- Hver gang folk publiserer noe om et visst forhold, får jeg varsler på telefonen min. Det er sånn jeg finner ut 90 prosent av ting, sa hun, og sikter til at hun blir nevnt i sosiale medier hver gang det legges ut bilder av Beckham med andre damer.

STJERNE: Chloë Moretz er en gryende stjerne i Hollywood, og har allerede datet en rekke kjendiser. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Chloë Moretz er en gryende stjerne i Hollywood, og har allerede datet en rekke kjendiser. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men da avisen spurte om hun har noe å si om Brooklyn Beckham, ville hun ikke gi noen ytterligere kommentar. Likevel kom hun med noe som kan tolkes som et stikk mot eksen:

- Generelt sett er jeg ingen stor fan av å vise følelser ute i offentligheten. Personlig vil jeg ikke se folk som kliner på telefonen min hele tiden.

Drag på damene

Etter bruddet skal ikke Beckham ha holdt seg til Wood. I mai ble han nemlig observert under det som angivelig skal ha vært en date i New York. Denne gangen var det med den åtte år eldre musikeren og danseren Lexy Panterra (27).

19-åringen er som kjent en talentfull fotograf, og han la ut flere bilder av henne på sin Instagram-profil kort tid etter stevnemøtet.

Det var i fjor det ble kjent at sønnen til den verdenskjente fotballstjernen David Beckham hadde flyttet til New York for å studere fotografi.

Victoria var ikke særlig begeistret over at sønnen skulle flytte over havet, men for en måned siden meldte Mirror at Brooklyn kom til å reise hjem til Storbritannia innen kort tid.

Opprinnelig skulle 19-åringen fullføre fire år ved den anerkjente kunstskolen Parsons School of Design. I stedet har han valgt å gi seg etter ett år, og flytter tilbake til familien.

- Det høres ut som om han hadde veldig hjemlengsel, og at han følte seg ensom i New York, fortalte en kilde til Mirror.

Brooklyn står imidlertid ikke på bar bakke når han nå returnerer til Storbritannia. Ifølge avisen har 19-åringen fått praksisplass hos en «anerkjent britisk fotograf», hvis navn forblir hemmelig på nåværende tidspunkt.

LES OGSÅ: - Noen ganger slutter man å være lykkelige i ekteskap